Dr. Zoican Gabriela
24 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Zoican Gabriela

Dr. Zoican Gabriela, medic obstetrica-ginecologie, Bacau.

Dr. Zoican Gabriela, medic obstetrica-ginecologie, Bacau.

Ginecologie;
Planning familial;

CMI Dr. Zoican Gabriela, Bacau;

Ai folosit serviciile Dr. Zoican Gabriela?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Cea mai buna Doamna Doctor
De Mireanu Crina Irina pe 08 Septembrie 2016

Din punctul meu de vedere e o doamna deosebita.A venit cand am avut nevoie iar la nastere a fost deosebita,se comporta firesc,poti vorbi despre orice problema cu ea. O recomand din toata inima!!!

super multumita
De Sidonia92 pe 22 Iunie 2016

Am nascut cu doamna doctor zoican si sunt super multumita de dansa e cu adevarat un medic de nota 10+

F Multumuita
De Paula pe 12 Ianuarie 2016

Este revenita la cabinet dna. doctor.Am nascut de 2 ori cu ea si sunt f multumita.

DEOSEBITA
De Carmen pe 11 Noiembrie 2015

Sunt pacienta dnei doctor de vreo 7 ani si sunt foarte multumita. Nu as schimba medicul pentru nimic. Am nascut de 2 ori natural supravegheata de dna doctor si pot sa spun ca doar mama, daca ar fi fost prezenta, s-ar fi comportat la fel.

Cea mai tare
De Loredana pe 20 Februarie 2014

Eu am nascut cu doamna doctor in decembrie 2008 o fetita! Am fost foarte multumita din toate punctele de vedere! O recomand cu caldura!

Dr. Zoican Gabriela
De Geanina pe 17 Februarie 2014

Pacat ca nu mai ofera consultatii, caci este o doctorita de nota 10 plus.

Dr Zoican
De Andrutza pe 23 Decembrie 2013

Pentru Claudia: suna la cabinet la dumneai si o sa te lamureasca. Va fi directorul spitalului din ianuarie, si nu se mai ocupa de sarcini si nasteri dupa luna ianuarie. Mie mi-au spus la cabinet ca de la 1 ianuarie.

Dr Zoican Gabriela
De Claudia pe 18 Decembrie 2013

Andrutza, de ce spui asta? Poti sa fii mai explicita, te rog frumos! Si eu sunt pacienta doamnei doctor Zoican si ma intereseaza de ce spui ca nu se mai ocupa de nasteri in 2014? Multumeac frumos!

Dr. Zoican Gabriela
De Andrutza pe 16 Decembrie 2013

Dezamagire maxima cu aceasta doctorita. In ciuda faptul ca este foarte buna, lejeritatea cu care renunta la paciente este de nedescris. Oricum, inteleg ca incepand cu 2014 nu se mai ocupa de nasteri.

Dr. Zoican Gabriela
De Axe pe 27 Noiembrie 2013

Un medic excelent care isi face treaba perfect. Iti explica pe inteles tot ce se intampla cu bebe si cu tine, e de nota 1000!

Contact Dr. Zoican Gabriela

Adresa

9 Mai, 59, Bacau, Bacau

Reper Nr. 42/B/1;
Telefon 0744.333.593;
0234.511.291;
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari