Dr. Zaher Mohamed
10 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; centru medical

Dr. Zaher Mohamed

Dr. Zaher Mohamed, medic primar obstetrica-ginecologie. S-a nascut in Palestina, a venit la Constanta si a inceput Facultatea de Medicina de la Universitatea Ovidius, cu rezidentiatul in obstetrica-ginecologie.

Dr. Zaher Mohamed, medic primar obstetrica-ginecologie. S-a nascut in Palestina, a venit la Constanta si a inceput Facultatea de Medicina de la Universitatea Ovidius, cu rezidentiatul in obstetrica-ginecologie.

Obstetrica-ginecologie;

Prosana Medical Center, Constanta;
Isis Medical Center, Constanta;
Spitalul Judetean Constanta;

Ai folosit serviciile Dr. Zaher Mohamed?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Ok
De Andreea pe 14 Mai 2012

Este un medic extraordinar si un manager orientat catre performanta!

Un medic extraordinar
De Mirela pe 29 Ianuarie 2012

Am uitat sa specific toata echipa condusa de d-nul doctor Zaher Mohamed este exceptionala, incepand de la receptionere, femei de serviciu, asistente, medici de garda, camerele sunt super, intreg spitalul ISIS este extraordinar. Este greu de explicat in cateva cuvinte atatea lucruri frumoase despre acesti oameni.

Un medic extraordinar si un om minunat
De Mirela pe 29 Ianuarie 2012

Am nascut anul trecut, asistata de d-nul doctor Zaher Mohamed (ISIS), timp de multe ore nu a plecat din sala de nasteri, am nascut normal in apa si ca sa scape de mine imi putea face cezariana in loc sa stea atatea ore in sir sa vina momentul, dar nu s-a intamplat asa. Vi-l recomand din tot sufletul, este un medic extraordinar, care se vede de la cum te primeste in cabinet ca este dedicat meseriei intru-totul. Foarte comunicativ si deschis la comunicare. Nu ezitati sa il cautati daca aveti nevoie de un doctor sau daca sunteti la el mergeti in continuare pt ca merita, iar cine scrie de rau despre dansul sunt doar guri rele si invidiosi altfel nu le pot spune pentru ca unui astfel de medic nu stiu daca ii poti reprosa vreodata ceva, poate doar ca este prea bun :D va pup pe toate mamicile.

Dr. Zaher Mohamed
De Vasi pe 24 Octombrie 2011

Toata stima si respectul pentru dl. doctor Zaher, pentru echipa sa si inca o data multumesc.

UN MEDIC DE NOTA 10
De Nikol pe 03 August 2011

Acum 4 ani mi s-a depistat o rana pe col. Am fost cauterizata de 2 ori,. dar am descoperit o candida, am fost tratata 3 ani gresit de un mare medic din Constanta. Ma simtiam rau dar o prietena mi-a spus de dr. Zaher. Acest om m-a salvat nu mai am candida, adio dureri rana mea este bine (multi dr spun ca nu se trateaza). Nu vorbeste foarte mult, dar stie ce face. Tot respectul pentru dr. Zaher.

Dr. Zaher Mohamed
De Simona pe 28 Aprilie 2011

Un medic care nu poate vedea o sarcina de 5 saptamani, spunandu-ti ca este dereglare hormonala si in plus recomandandu-ti pastile total contraindicate in sarcina fara sa astepte sa aiba o certitudine, nu denota profesionalism ci superficialitate si ignoranta.

Dr. Zaher Mohamed
De Ana pe 12 Martie 2011

Un medic extraordinar.

Dr. Zaher Mohamed
De Mada pe 17 Noiembrie 2010

Buna, imi poti da mai multe detalii despre domnul doctor? Pot sa am toata increderea in dumnealui in problema de fertilitate? Mersi!

Dr. Zaher Mohamed
De Stanciu.v pe 17 Octombrie 2010

Am toata increderea. Vorbeste pe intelesul tuturor.

Dr. Zaher Mohamed
De Dana pe 11 August 2010

Sunt foarte multumita de domnul doctor.

Contact Dr. Zaher Mohamed

Adresa

Constanta, Constanta

Telefon 0722.228.338
Email zaher@isis-med.ro;
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari