Dr. Voiculescu Elena
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Voiculescu Elena

Dr. Voiculescu Elena medic primar obstetrica - ginecologie.

Dr. Voiculescu Elena medic primar obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Euroclinic

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon 021.200.68.00

Ai folosit serviciile Dr. Voiculescu Elena?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Foarte bine
De Cristina pe 29 Mai 2014

Intreg personalul clinicii este foarte comeptent si dedicat, asistente dragute, doctorita super-profesionista si atenta, aparatura performanta. Sunt cam scumpe serviciile, dar merita si ultimul ban, nimeni nu vrea sa fie "ciobanit" la interventii atat de delicate cum sunt cele gineco.

Dr. Voiculescu Elena
De Carmen pe 20 Iunie 2011

Doamna doctor mi s-a parut foarte panicoasa. Am avut Micoplasma in prima parte a sarcinii si mi-a vorbit doar malformatiile de care va suferi copilul. Mi-a prescris un tratament care nu se gasea in tara si medicul (strain) prin care am cumparat medicamentele mi-a zis ca doza prescrisa era extrem de mare. Pana la urma mi-a trecut cu eritromocina si copilul este perfect sanatos si voios.(Evident am schimbat doctorul). Deci, la un control de rutina as merge, dar pt sarcina nu.

Dr. Voiculescu Elena
De Gabriela pe 18 Aprilie 2011

Am nascut cu d-na doctor Elena Voiculescu in decembrie 2007 si-i multumesc si pe aceasta cale pentru profesionalismul de care a dat dovada. Este pasionata de munca pe care o face, este la zi cu noutatile in domeniu si m-a ajutat enorm sa trec cu bine peste prima mea nastere la aproape 37 de ani, pe cale naturala. Acum baietelul in varsta de 3 ani si 4 luni este minunat. Ii doresc din suflet tot binele din lume si tot respectul meu si al familiei mele.

Dr. Voiculescu Elena
De Cris pe 07 Iunie 2010

E bine pregatita!

Contact Dr. Voiculescu Elena

Adresa

Calea Floreasca, 14, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.200.68.00
Site www.spitaluleuroclinic.ro
Email office@spitaluleuroclinic.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari