Dr. Visan Costel
11 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Visan Costel

Dr. Visan Costel este medic primar in obstetrica-ginecologie, cu competente in ecografie si colposcopie.

Dr. Visan Costel este medic primar in obstetrica-ginecologie, cu competente in ecografie si colposcopie.

obstetrica-ginecologie

Sectia Clinica Obstetrica-Ginecologie

Spitalul Clinic Caritas

Ai folosit serviciile Dr. Visan Costel?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

super tare dr.visan costel
De Cami pe 13 Aprilie 2015

13 04 2015 nota 10 bv

Dr. Visan Costel - date de contact
De Dana pe 05 Iulie 2013

Am nevoie urgenta de datele de contact ale d-lui dr. Visan. Nr de tel, e-mail, adresa, ceva sa-l pot gasi. Am nascut cu dansul si, de cand s-a desfiintat spitalul Caritas, nu am reusit sa-l mai gasesc. Este un medic si un om deosebit. Am avut niste probleme la nastere si in dansul am mare incredere. Va rog mult sa ma ajutati. Multumesc.

Intrebare
De Claudia Popa pe 21 Mai 2012

Bina ziua. Ati aflat cumva cand se intoarce dl dr. si mai ales unde va oferi consultatii?

Dr. Visan Costel
De Ane-Mary pe 04 Martie 2012

Dl doctor Visan se va intoarce la jumatatea acestui an, este plecat din tara, eu tot caut pe net adresa dansului de mail, dar nu am gasit-o.

Info dr. Visan
De Anca teodorescu pe 27 Februarie 2012

Stiti cumva si unde este plecat sau cand se intoarce?

Dr. Visan Costel
De Nenu nicoleta pe 23 Ianuarie 2012

Si eu am nascut acum 2 ani cu dr. Visan si am fost foarte multumita. Am vorbit cu dumnealui si este in strainatate.

E un doctor foarte bun
De Antoaneta iuliana pe 12 Ianuarie 2012

Am nascut cu dr. Visan. Acum sunt iar insarcinata, dar cand mi s-a furat tel, am pierdut nr lui. Cine ma poate ajuta cu nr. lui? Am fost foarte multumita, ne-a salvat viata mie si fetitei mele. Este in strainatate, dar nu am cum sa iau legatura cu el. Multumesc celor care imi pot da nr. lui de tel.

Dezinteres
De Mimi pe 29 Martie 2010

Am fost pacienta dl doctor 3 ani m-a dezamagit total, nu mai este acel medic care era o data. Dezinteres,pacat am avut toata increderea in dansul.

Dr. Visan Costel
De Schiopu_malina pe 28 Ianuarie 2010

Mergeti cu toata increderea la el.

O relatie extrem de placuta
De Jaymes pe 28 Septembrie 2009

Ce iti place la dr. Visan e calmul cu care trateaza orice situatie, disponibilitatea, umorul, capacitatea de a te linisti. Nu este un doctor care sa iti recomande analize cu nemiluita dar asta nu inseamna ca te ignora. Te asculta in orice problema (petrece cu tine la vizita cat timp e necesar) si iti raspunde oricand la telefon (daca este ocupat suna inapoi cand poate - sau cel putin asa s-a intamplat in cazul meu). E deschis la sugestiiile pacientelor (in cazul meu la cererea de cezariana,te cazeaza in rezerva de cele mai multe ori si e un doctor care se multumeste cu cat ii dai. Mie nu mi s-a parut ca face vreo diferenta. Tot cu dansul as naste daca as mai face copii.

Contact Dr. Visan Costel

Adresa

Traian, 29, Bucuresti, Sectorul 3

Telefon 021.322.02.05
Site www.spital-caritas.ro
Email spitalul.caritas@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari