Dr. Vintea Georgeta
11 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual

Dr. Vintea Georgeta

Dr. Vintea Georgeta, medic primar obstetrica-ginecologie, Piatra Neamt.

Dr. Vintea Georgeta, medic primar obstetrica-ginecologie, Piatra Neamt.

Obstetrica-ginecologie;

Ginecologie;

CMI Dr. Georgeta Vintea, Piatra Neamt;
Spitalul Judetean Piatra Neamt;

CMI Dr. Vintea Georgeta:
Luni, Marti, Joi 16-20;

Ai folosit serviciile Dr. Vintea Georgeta?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Un medic de exceptie
De Nistor pe 13 Decembrie 2015

Un medic profesionist si un om minunat, doamna doctor Vintea intruneste toate calitatile. Recomand cu caldura, am nascut prin cezariana o fetita minunata, iar operatia la doua saptamani nici nu se vede iar eu parca nici nu am fost operat :)

Dr. Vintea Georgeta
De Claudia pe 07 Noiembrie 2013

Eu spun ce s-a intamplat concret si cu toate ca mi-as fi dorit sa nu fie adevarat, este. Recent, mama mea a fost consultata de doamna doctor si chiar daca a platit cat i s-a cerut a fost luata la repezeala cu raspunsuri evazive si nepotrivite pt.un doctor. Ba chiar mai mare obraznicie nu am auzit sa te faca sa mergi la alt consult in spital unde la fel te jupoaie de bani (fara factura bineinteles) si sa nu iti raspunda la intrebarile pe care le ai,ca vorba aia ai platit,nu? Daca s-ar putea sa fie doar numarul de pacienti mare si sa aiba incasarile la fel, doar asta o intereseaza cred.mai ales ca mamei mele i s-a spus scurt si la obiect: e caz de operatie te costa 10 mil.si anuntati sotul, fara nicio alta lamurire, de parca ar trata doar o simpla raceala. Eu vreau sa spun ca nu stau in Romania si daca pot am sa fac tot posibilul sa imi tratez mama aici unde stau. In Romania nu mai esti considerat ca persoana, pacient, ci doar un numar in plus pe lista lor, din care sa traga cat se poate de mult din portofele. Parca am fi niste animale care merg la taiere,asa fara explicatii prea multe.
P.S. nu recomand si nu doresc nimanui sa mai ajunga pe la aceasta "doctor".

Un medic si un om deosebit!
De Anca pe 26 Martie 2013

Pe parcursul sarcinii, am foat la doamna dr. Vintea la controale. Am nascut prin cezariana cu dansa, a fost cea mai placuta experienta, atat sarcina, cat si nasterea si perioada de dupa operatie. Acum, dupa 1 an jumate, nici nu se observa taietura, n-am avut dureri sau alte probleme. Tarifele mi se par portivite pentru activitatea desfasurata, daca vi se pare scump, mergeti la ceilalti medici care au tarife de 3 ori mai mici, iar daca te apuca durerile de nastere noaptea, au telefonul inchis si nu-i intereseaza de voi. Mie mi se pare o femeie extraordinara, mai presus de faptul ca e un medic excelent de priceput! Pare respingatoare la consultatie la inceput, dar trebuie sa ajungi sa o cunosti cum e de fapt, o minunatie de om. Eu una nu vroiam decat un bebe, dar acum mai vreau unul, cu conditia ca dansa, sa-mi supravegheze sarcina, nasterea. Nu pot sa uit, sarutul parintesc pe care mi l-a dat imediat dupa operatie, si urarea: "sa-i faci pereche" O iubesc!

Dr. Vintea Georgeta
De Ciubotaru ana pe 26 Mai 2012

Asa cum e ea, dar e o persoana de nota 10. O felicit si are tot respectul meu pentru ca m-a ajutat la nastere. Apropo fiecare dr. cere mult si au o anumita taxa. Nu trebuie sa ii judecam. E meseria lor.

Multumiri
De Elena pe 25 Martie 2012

Am nascut in februarie 2011 in Spitalul Judetean Neamt, asistata de d.na dr Vintea si a fost o experienta foarte placuta. Initial alesesem o clinica din Bacau, insa din luna a 4-a am inceput sa vin la control la d.na dr. Vintea si ma felicit si acum pentru alegerea facuta. Am fost tratata foarte bine atat in perioada sarcinii cat si post operator - am nascut prin cezariana-. Conditiile din spital au fost foarte bune, departe de "mit-ul" spitalului de care auzisem: a fost cald, curat, iar cadrele medicale - atat de la ginecologie cat si de la neonatologie - au fost foarte amabile. Multumesc d.nei dr. Vintea si d.nei dr. Iftimia pentru tot sprijinul pe care mi l-au acordat.

Dr. Vintea Georgeta
De Anna pe 11 Septembrie 2011

Am mers si eu la asa zisa dr. Vintea. In afara faptului ca cere foarte multi bani te mai cheama si de 2 ori pe saptaman. Este foarte scumpa. Referitor la tratament, u e stralucita deloc. Ce m-a mai deranjat a fost dialogul medic-pacient. Cu toate ca am mers la ea cu recomandare de la o prietena foarte buna de-a ei, ma repezit, a tipat la mine, urat pentru un medic care ae trebui sa-ti spuna o vorba buna mai ales cand esti la greu. Nu o recomand nimanui. M-as bucura daca ar putea sa vada aceste comentarii sa stie si ea parerile pacientelor care au trecut pe la cabinet.

Dr. Vintea Georgeta
De Ioana pe 12 Iunie 2011

Eu nu am o parere buna despre acest asa zis doctor Dr. Vintea Georgeta care te jupoaie de bani si nu isi cunoaste meseria. Mi-a cerut si taxa de internare in spital pe care si-a bagat-o in propriul buzunar. Am fost profund dezamagita de profesionalismul medicilor din Piatra Neamt si am nascut la Iasi.

Dr. Vintea Georgeta
De Ana maria pe 08 Iunie 2011

Sunt o mama indurerata, ce isi plange in fiecare zi soarta si ziua in care a ales sa nasca cu numita "dr" Vintea! Copilul meu, nascut la termen si cu sanse foarte mari la viata, a murit la nastere, datorita unui asa numit "medic". Din pacate nu sunt singura si asta ma intristeaza si mai tare! Nu inteleg nici acum, de ce sistemul medical din tara asta bolnava, protejeaza astfel de macelari si mai mult decat atat, ii protejeaza. Ma rog la bunul D-zeu, sa nu se mai intample si altor mamici, trauma prin care am trecut eu. Informati-va si cereti referinte despre medicul ginecolog cu care alegeti sa nasteti, caci e vital, intr-un oras ca Piatra Neamt! Va doresc multa sanatate!

Dr. Vintea Georgeta
De Roxana pe 28 Aprilie 2011

Voi ramane mereu recunoscatoare doamnei doctor pentru venirea pe lume a celor doi copii ai mei. Este o adevarata doamna si un foarte bun medic. Sa fie sanatoasa si sa aiba grija si de alte viitoare mamici!

Dr. Vintea Georgeta
De Irina pe 30 Martie 2011

Apreciez acest doctor.

Contact Dr. Vintea Georgeta

Adresa

Traian, 1, Neamt, Piatra Neamt

Reper Adresa cabinet: Bd. Republicii, Nr. 23, Piatra Neamt;
Telefon Spital: 0233.219.440;
Cabinet: 0233.213.516; 0744.557.157;
Email georgeta_vintea@yahoo.co.uk;
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari