Dr. Vilcan Cristiana
15 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Vilcan Cristiana

Dr. Vilcan Cristiana medic specialist obstetrica - ginecologie, competenta ecografie obstetricala si ginecologica, Centrul Medical Nicomed.

Dr. Vilcan Cristiana medic specialist obstetrica - ginecologie, competenta ecografie obstetricala si ginecologica, Centrul Medical Nicomed.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Centrul Medical Nicomed

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0247.317.664 / 0347.803. 570 / 0347.401.550 / 0770.483.479

Ai folosit serviciile Dr. Vilcan Cristiana?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Nastere naturală
De Maria pe 27 Ianuarie 2018

Am auzit si eu de dna doctor. As dori sa caut in București un medic ginecolog care sa ma susțină in dorința mea de a naste natural. Dna doctor cum este din acest punct de vedere? Ati nascut natural cu dânsa? Sau imi puteti recomanda va rog un alt medic care susține nasterea naturala? Eu am 16saptamani de sarcina,si sper sa găsesc cat mai curand. Multumesc

Mrs
De Laura pe 14 Iulie 2017

Am numai cuvinte de lauda pt d-na dr. Vilcan. Mi-a urmarit sarcina si am nascut cu ea la Medlife, iar totul a fost ca la carte. In plus, este un medic care se implica sufleteste si cu care iti creezi o relatie personala. O recomand din toata inima.

Neprofesionalism
De Ioana pe 26 Februarie 2017

Experienta avuta din cauza doamnei doctor a fost una din cele neplacute. Eram pacienta dansei la medlife eu fiind insarcinata si ea monitorizandumi sarcina pana in luna a 5 a cand am fost pentru ultima oara la dumneaei urmand sa ma duc peste 3 saptamani ca atunci sa ma repartizeze la o alta doamna doctor ea trebuind sa plece in germania la niste cursuri. Am avut surpriza sa nu mai dau de ea lăsându-mă balta fara repartizare si cu analize facute si necitite. Din puncul meu de vedere nu are profesionalism si a dat dovada de nesintire! NU O RECOMAND!

Dr. Vilcan Cristiana
De Oana pe 19 Septembrie 2014

O gasesc si la Elias pe doamna dr.?

Extraordinara
De Tudorasm pe 04 Septembrie 2014

Eu am nascut cu dumneaei acum 1 an. Numai cuvinte de lauda. Sa-i dea Dumnezeu sanatate.

Extraordinara
De Adela pe 28 Aprilie 2014

Si eu am nascut tot cu dansa, acum 4 ani. Nu pot sa spun decat ca am facut alegerea cea mai buna ca am nascut cu dansa.O super femeie!

Dr. Vilcan Cristiana
De Florentina pe 11 Martie 2014

Dr. Valcan nu profeseaza si la spitalul Elias? Asa am auzit s as vrea sa nasc acolo cu dansa, dar nu stiu sigur daca este si acolo.

Dr. Vilcan Cristiana
De Tudorasm pe 01 Februarie 2013

Unde ai nascut cu dna dr. Vilcan, la ce clinica sau spital? Multumesc.

Dr. Vilcan Cristiana
De Tudorasm pe 01 Februarie 2013

Buna. Eu merg la dna dr. Vilcan. O gasesti la Medlife.

Un medic foarte bun si profesional si un om prietenos.
De Alina pe 21 Octombrie 2012

O poti gasi la Smarth Medical in Alexandria.

Contact Dr. Vilcan Cristiana

Adresa

Dunarii, Teleorman, Alexandria

Telefon 0247.317.664 / 0347.803. 570 / 0347.401.550 / 0770.483.479
Site www.nicomed-alexandria.ro/
Email office@nicomed-alexandria.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari