Dr. Velescu Ana Maria
6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Velescu Ana Maria

Dr. Velescu Ana Maria medic specialist obstetrica ginecologie, Spitalul Municipal Onesti.

Dr. Velescu Ana Maria medic specialist obstetrica ginecologie, Spitalul Municipal Onesti.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Spitalul Municipal Onesti

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0234.323.111

Ai folosit serviciile Dr. Velescu Ana Maria?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Da , cu toata increderea !
De Capatana Mihaela pe 09 Aprilie 2012

Da, cu toata increderea. O adevarata profesionista careia ii multumesc pentru tot ce a facut pentru mine!

Dr. Velescu Ana Maria
De Mariana pe 22 Martie 2012

Am nascut asistata de doamna doctor Velescu in urma cu o luna, a fost foarte atenta cu mine, la cel de-al doilea copil tot cu dansa voi naste, stie ce face si o face foarte bine. Ii mltumesc pentru tot ce a facut pentru mine.

Dr. Velescu Ana Maria
De Adriana Popa pe 07 Iunie 2011

Avand in vedere ca a venit de la spitalul Giulesti, am zis ca ar fi bine sa incerc sa merg la dansa si a fost cea mai buna alegere. Foarte profesionista si dupa parerea mea este de nota 20.

Dr. Velescu Ana Maria
De Stan mihaela pe 29 Mai 2011

Eu am nascut la 17 ani cu doamna doctor Velescu cand dansa era la spitalul Giulesti si vreau sa spun ca tot timpul a fost alaturi de mine cu cele mai bune sfaturi si foarte atenta si grijulie. Dansa desi iesise din tura de garda a mai ramas cu mine in spital ca sa ma asiste avand o nastere normala foarte usoara. Ii multumesc enorm pt tot sprijinul datorita ei am un minunat baietel de 6 ani. Mergeti cu toata increderea la ea e exceptionala.

Dr. Velescu Ana Maria
De Ghallab felicia oana pe 25 Februarie 2011

Doamna dr. Velescu este o dragalasa si o profesionista foarte sigura in tot ce face. Sunt multumita pana in prezent. Are grija de pacientele gravidute.

Dr. Velescu Ana Maria
De LUMY pe 09 Ianuarie 2011

Este o doctorita buna comunicativa isi practica bine meseria, o apreciez!

Contact Dr. Velescu Ana Maria

Adresa

Bacau, Onesti

Telefon 0234.323.111
Site www.spitalonesti.ro
Email office@SpitalOnesti.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari