Dr. Vele Claudiu
9 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Vele Claudiu

Dr. Vele Claudiu medic specialist obstetrica - ginecologie, Centrul Medical Dr. Luca.

Dr. Vele Claudiu medic specialist obstetrica - ginecologie, Centrul Medical Dr. Luca.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Centrul Medical Dr. Luca

luni - marti: 14:00 - 18:30

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0248.222.282 / 0348.800.002 / 0348.800.003

Ai folosit serviciile Dr. Vele Claudiu?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

suparata
De Florentina pe 05 Mai 2018

Am fost la dr.Vele Claudiu pt morfologia de trim 2,aveam 5 luni jum.Nu am fost pacienta dansului,am fost doar pt aceasta morfologie.In principiu mi-a spus ca este totul perfect,ca am o fetita sanatoasa,dezvoltata bine,nu avea nici o problema..eram cea mai fericita mamica.Asta s-a intamplat intr-o zi de joi,iar eu sambata am pierdut acea sarcina,la spital spunandu-mi ca mi s-a deschis colul,eu nefacand nimic care sa ma fortez.Cum se poate ca acel col sa se deschida dintr-o data?? Oare chiar nu s-a vazut nimic la acea ecografie?sau acea eco a fost facuta la repezeala,la misto? Nu va dati seama prin ce am trecut,prin ce dureri,si suferinta mea ca mi-am pierdut copilul.daca nu am fost pacienta dansului de la inceput,trebuie sa faca lucrurile astea in joaca??a fost viata unui copil la mijloc,unui copil care acum il puteam tine in brate... Spuneti-mi,este normal sa se deschida colul dintr-o data?Eu nu cred asa ceva 😥

Un doctor foarte bun
De Manea pe 05 Februarie 2018

Am nascut in ianuarie 2018 cu el prin cezariana o fetita si am fost foarte multumita de dansul.Un adevarat profesionist si interesat de pacientele dansului.

Un doctor foarte bun
De Arion pe 08 Mai 2017

Am născut în octombrie 2016,este un doctor foarte bun,răspunde la tel când ai nevoie .îl recomand,este un adevărat profesionist.

Un om deosebit
De Badea andreea pe 18 Noiembrie 2016

Am nascut in mai 2016 la Filantropia cu dr.Vele Claudiu, este un om exceptional, un profesionist, il recomand din tot sufletul, am nascut prin cezariana, cicatricea abia daca se observa. Un medic foarte bun si cu suflet.

un medic foarte bun
De Daniela pe 03 Octombrie 2015

Am nascut natural cu epidurtala, iar domnul dr Vele a fost medicul care m-a supravegheat de la inceput. Am fost foarte multumita de dansul.un medic profi cu multa rabdare care a raspuns fara ezitare la ora 1noaptea cand mi s-a rupt mie apa.il revomand cu incredere!

un doctor foarte bun
De Madalina pe 10 Martie 2015

Buna ziua,
Am născut cu Dl doctor in iunie2013 la Buftea si totul a decurs foarte bine.Consultațiile toate cu dansul le-am făcut din luna a doua de sarcina si toate analizele si ecografele necesare in sarcina.La 39 de săptămâni m-a programat pt cezariana pt ca nu mai aveam suficient lichid ,totul a decurs foarte bine atât la naștere cat si după aceea.Il recomand cu mare drag pe dl doctor!

Medic exceptional
De Alina pe 20 August 2014

Buna ziua,

Am nascut in luna mai 2014 cu dl. dr. Vele Claudiu la Spitalul Filantropia. Pot spune ca atat sarcina cat si nasterea au fost o experienta placuta si de neuitat. Mentionez ca am nascut natural fara anestezie. Il recomand cu tot dragul pe dl. dr.

Buna ziua
De Ene Alina Georgiana pe 01 Aprilie 2014

Sunt pacienta dansului. Sunt insarcinata in 3 luni si sunt foarte multumita de dansul. Este un medic care are tot timpul din lume pentru pacienti, nu se supara oricat de multe intrebari ar primi de la paciente, este disponibil pentru urgente. Am inteles de la dansul ca acum face nasterile la Buftea, Filantropia si Sanador.

Cumnata mea a nascut cu el si a fost foarte multumita de el. Si conteaza sa ai un dr foarte bun aproape de casa, unde sa te supravegheze ca pana la Bucuresti, daca ai o problema pana ajungi se poate intampla orice. Il recomand cu toata increderea.

Dr. Vele Claudiu
De Ionela pe 09 Aprilie 2011

Buna ziua, ma numesc Ionela si sunt pacienta dr. Vele, profeseaza la clinica dr. Luca, o clinica renumita din Pitesti si la Medlife la Bucuresti. Un medic extraordinar, profesional vorbind, iti explica totul pe intelesul tau, nu se grabeste si iti vorbeste foarte frumos. Am ajuns cu niste probleme la el, la dr. Luca, cand toti medicii ma sfatuiau sa ma operez de ovare micropolichistice, el mi-a dat anticonceptionale si am scapat de operatie. Multe prietene de ale mele au nascut cu el, chiar si cumnata mea care a fost timp de 9 luni pacienta dr. Ali, iar din prea mult respect pentru pacientele d-lui nu s-a deplasat de acasa la spital fiind o ora tarzie (24.00), dar noroc ca dr. Vele a fost de garda (pe atunci lucra la c.ag), s-a purtat cu ea exemplar, desi nu o vazuse niciodata. Ce sa va spun din partea mea: Toata increderea, iar pt dr. Ali: sa ii fie rusine de promisiunile facute cand ia o graviduta in grija.

Contact Dr. Vele Claudiu

Adresa

Eroilor, 30, Arges, Pitesti

Telefon 0248.222.282 / 0348.800.002 / 0348.800.003
Site www.drluca.ro
Email office@drluca.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari