Dr. Vaso Edvin
7 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Vaso Edvin

Dr. Vaso Edvin medic ginecolog, Ambulatoriul Integrat obstetrica - ginecologie, Spitalul Municipal Medias.

Dr. Vaso Edvin medic ginecolog, Ambulatoriul Integrat obstetrica - ginecologie, Spitalul Municipal Medias.

obstetrica - ginecologie

Ambulatoriul Integrat obstetrica - ginecologie, Spitalul Municipal Medias

Spitalul Municipal Medias

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0269.842.550

Ai folosit serviciile Dr. Vaso Edvin?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Vaso Edvin
De Blujdescu pe 20 Mai 2014

Mii de multumiri domnului dr. Vaso, datorita lui am un baietel minunat, traim amandoi, suntem sanatosi. Un doctor nemaipomenit, bravo lui, si sanatate multa si fericire alaturi de familie.

Cel mai bun
De Raluca pe 04 Noiembrie 2011

Pentru mine nu exista doctor mai bun! Daca nu era el poate nu o aveam pe fetita mea acum langa mine.

Extraordinar
De Raluca pe 27 Septembrie 2011

Fara acest doctor eu nu aveam nici copil, nici fericire, nici liniste, nici sanatate!!! Pentru mine e primul om in topul celor care mi-au schimbat viata!

Dr. Vaso Edvin
De Ioanna pe 21 Februarie 2011

Sunteti un medic de nota infinit. Sa aveti de la Dumnezeu noroc in viata fericire si sanatate maxima!

Dr. Vaso Edvin
De Alexandra pe 20 Ianuarie 2011

Mii de multumiri domnului dr. Vaso, datorita lui am cea mai minunata fiica. Un doctor atent, grijuliu care stie sa vorbeasca frumos cu pacientele, care are rabdarea sa explice pe termenii nostrii tot ce nu intelegem, un om extraordinar. Recomand cu toata increderea.

Dr. Vaso Edvin
De Denisa Barsan pe 15 Ianuarie 2011

Un doctor extraordinar! Recomand!

Dr. Vaso Edvin
De Steluta pe 10 Decembrie 2010

Un medic de nota zece. il recomand cu toata increderea.

Contact Dr. Vaso Edvin

Adresa

I. G. Duca, 33, Sibiu, Medias

Telefon 0269.842.550
Site www.spitalulmedias.ro
Email info@spitalulmedias.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari