Dr. Vasilescu Mihaela
12 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Vasilescu Mihaela

Dr. Vasilescu Mihaela medic specialist obstetrica ginecologie.

Dr. Vasilescu Mihaela medic specialist obstetrica ginecologie.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Romar Medical Polizu

program clinica 07:30 - 19:30

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.317.93.80 / 021.317.94.79

Ai folosit serviciile Dr. Vasilescu Mihaela?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

OCOLITI-O
De Lumi pe 06 Martie 2017

unul dintre cei mai incompetenti medici pe care i-am intalnit

Dr. Vasilescu Mihaela
De FLORENTINA pe 24 Octombrie 2013

Ma bucur ca am cunoscut un medic atat de calm si cu multa experienta. Pana la dansa am intalnit foarte multi medici, dar niciunul nu se compara cu d-na dr. Vasilescu Mihaela. Multa sanatate.

Un medic extraordinar
De Olivia Mihalache pe 03 Iulie 2013

Cu ajutorul doamnei doctor am reusit sa tratez o afectiune ce ma deranja de ani buni, fara ca alti medici sa gaseasca tratament corespunzator. Da dovada de profesionalism si rabdare. Mergeti cu incredere!

Renunta
De Alina pe 19 August 2011

Buna, sfatul meu este sa renunti la acest medic pana nu e prea tarziu. Sunt si alti medici care sunt disponibili la orice ora din zi si din noapte, in orice anotimp. Daca intelegi ce vreau sa spun, mai multe detalii nu vreau sa dau. Este decizia ta. Sarcina usoara!

Dr. Vasilescu Mihaela
De Ana pe 14 Iunie 2011

Imi poate spune cineva unde are loc nasterea daca esti la Romar pentru monitorizare? In Maternitatea Polizu? Eu sunt sub supravegherea doamnei dr. Vasilescu si nu mi-e clar unde voi naste. Platesc toate consultatiile, chiar daca Romar are contract cu Casele de Asigurare.

Dr Vasilescu Mihaela
De Gabriela pe 26 Martie 2011

Intradevar este un medic care trateaza cu mult profesionalism, dar si cu sufletul, tot respectul si toata admiratia. Ma bucur ca am cunoscut-o!

Dr. Vasilescu Mihaela
De MOnica pe 13 Februarie 2011

Este un doctor si un om minunat! Am avut o sarcina cu probleme dupa ce pierdusem un copil cu un an inainte (s-a nascut mort la 37 de saptamani din cauza de trombofilie nedescoperita) cu un alt doctor. A avut mare rabdare si intelegere cu mine. Mi-a urmarit sarcina cu mare atentie si grija, pot spune chiar ca a pus mult suflet pentru mine si bebe. Are rabdare, explica, argumenteaza. Este exact asa cum trebuie sa fie un doctor. Toata stima!

Dr. Vasilescu Mihaela
De Adriana H. pe 01 Februarie 2011

Mai rar asa medic! Nota 10 plus!

Dr Vasilescu Mihaela
De Gabriela pe 09 Ianuarie 2011

Foarte dragauta, implicata, rabdatoare, explicita, toata stima si respectul.

Dr, Vasilescu Mihaela
De Florentina pe 27 Decembrie 2010

Tot respectul pentru d-na Dr. Vasilescu de la Polizu. Nu am mai intalnit pana acum un medic atat de bun si intelegator.

Contact Dr. Vasilescu Mihaela

Adresa

Gheorghe Polizu, 38, Bucuresti, Sectorul 4

Reper Metrou: Statia Gara de Nord, Victoriei
Telefon 021.317.93.80 / 021.317.94.79
Site www.romar.ro
Email polizu@romar.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari