Dr. Vasile Valerica Horhoianu
5 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Vasile Valerica Horhoianu

Dr. Vasile Valerica Horhoianu medic primar, doctor in stiinte medicale, sef de clinica, competenta in histeroscopie, colposcopie, ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie, contraceptie.

Dr. Vasile Valerica Horhoianu medic primar, doctor in stiinte medicale, sef de clinica, competenta in histeroscopie, colposcopie, ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie, contraceptie.

obstetrica ginecologie

sectia clinica obstetrica-ginecologie I

Spitalul Universitar Bucuresti

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.318.05.19; 021.318.05.20; 021.318.05.21; 021.318.05.22; 021.318.05.23; 021.318.05.24; 021.318.05.25; 021.318.05.26; 021.318.05.27; 021.318.05.28; 021.318.05.29

Ai folosit serviciile Dr. Vasile Valerica Horhoianu?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Vasile Valerica Horhoianu
De Gabriela pe 06 Aprilie 2014

Adriana acum am citit ce ai scris tu, iti transmite acest mesaj o femeie ce a fost salvata de dr.Horhoianu V. Traiesc datorita domniei sale. In urma cu 15 ani m-a tratat si operat de cancer de col uterin si crede-ma ca a facut-o cu profesionalism. A denigra e facil la lauda pentru unii e mai greu.

Dr. Vasile Valerica Horhoianu
De Adriana pe 02 Septembrie 2013

Dragele mele, chiar daca il gasiti la Dermalife, va va trimite la fica-sa la Municipal unde sa va ajute Dumnezeu sa scapati, vii sau fara complicatii.

Am facut un chiuretaj (sarcina se oprise din evolutie), la fiica lui, la Municipal, chiar daca initial am fost la Dermalife, nu va pot explica in ce conditii, femeiea de servici strangea sangele ce curgea, cu mopul. De atunci au trecut 8 luni, iar eu umblu de nebuna ca nu mi-a mai venit ciclul. Am mai facut un chiuretaj pentru ca, nu ma curatase bine, dar in alta parte. Credeti-ma ca din om sanatos, am ajuns sa iau la medicamente, si acum inca mai astept sa vina. Si daca nu va veni, va trebui sa fac din nou o interventie chirurgicala prin care sa-mi desparta peretii uterului care, in urma atator interventii in avel loc, s-ar fi putut lipi. Credeti-ma si ascultati-ma, nu ii mai pasa. Are un birou la Municipal, de i se rupe. Vrea sa o faca si pe fica-sa doctor, dar cred ca ii statea mai bine ca veterinar. Mi-a fost si mie recomandat, dar de persoane mai in varsta, care au nascut cu el. I-a trecut vremea!!, dar el nu vrea sa inteleaga sau nu-l mai satura Dumnezeu. Oricum sa-l ierte Dumnezeu, cred ca nu stie ce face si cata durere produce.

Este un medic exceptional
De Ella2206 pe 30 Mai 2013

Am nascut cu dumnealui anul trecut, in 2012, si vreau sa va spun ca am fost foarte multumiti. Este un adevarat profesionist si un om extraordinar. Putini medici mai sunt asa in Romania. Acum sunt la cea de-a doua sarcina si tot la dansul merg pentru ca nu as putea avea incredere in alt medic asa cum am in domnia sa. Sa ii dea D-zeu multi ani si sa mai bucure multe alte familii!

Super medic
De Emmma pe 16 Mai 2013

Eu am fost tare multumita de el, este intradevar un profesionist! Il gasiti si la Dermalife (0755.223.333).

Dr. Vasile Valerica Horhoianu
De Crissa6 pe 17 Februarie 2011

Am nascut cu dumnealui acum 6 ani si acum ma pregatesc pentru o noua sarcina pe care mi-as dori sa o urmareasca tot dl profesor. Este un profesionist desavarsit.

Contact Dr. Vasile Valerica Horhoianu

Adresa

Splaiul Independentei, 169, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.318.05.19; 021.318.05.20; 021.318.05.21
Site www.suub.ro
Email secretariat@suub.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari