Dr. Varodi Viorica
5 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual

Dr. Varodi Viorica

Dr. Varodi Viorica, medic obstetrica-ginecologie, Satu Mare.

Dr. Varodi Viorica, medic obstetrica-ginecologie, Satu Mare.

Obstetrica-ginecologie;

Obstetrica-ginecologie;

Spitalul Judetean Satu Mare;
CMI Dr. Varodi Viorica, Satu mare;

0261.713333;

Ai folosit serviciile Dr. Varodi Viorica?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Sarcina
De Rita Dulanyi pe 05 Aprilie 2017

Bună seara.Sunt Rita Dulanyi o mamă a 3 copiii
Sunt însărcinată dar as vrea să fac avort, pentru că după ce am născut un ani și 3 luni am renunțat la injecția pentru a nu se schimba Rh Negativ și nu vreau sa am probleme cu bebe și nu am posibilitatea să mai întreținem încă un copil.Eu acum 5 ani am născut cu dumneavoastră .Întrebarea mea că la dumneavoastră cât costă un avort sau un avort medicamentos?

Recunoscatoare pe viata
De Alida pe 20 Ianuarie 2015

Doamna Dr. E cea mai buna din Satu Mare! Datorita ei, fetita mea traieste! Dupa ce m-a vazut 3 doctori, a fost singura care a constat o problema cu sarcina . Ii voi ramane recunoscatoare pe viata doamnei dr! De asemenea, va recomand sa mergeti sa nasteti cu incredere la spitalul din Satu Mare.

Multumiri Dnei Dr Varodi Viorica
De Flavia Costa pe 06 Septembrie 2014

Sunt din Cluj, locuiesc in Satu Mare de cativa ani, cunosc majoritatea dr. ginecologi, dar interesul dnei dr. Varodi a fost peste asteptarile mele. Merita toata increderea! Am fost de nenumarate ori la dansa pentru diferite probleme.

Multumiri
De Domuta mirela pe 16 Februarie 2012

Un medic super eficient si un om grozav, anul trecut adica 2011 m-a diagnosticat cu cancer de col st Ib si-a dat tot concursul sa ajung pe maini bune la operatie si post operator. Ii multumesc din suflet doamnei doctor.

Dr. Varodi Viorica
De Limarinali pe 06 Ianuarie 2011

As dori sa stiu cate ceva despre dna dr. Varodi Rodica? Cine a fost la ea, astept raspuns. Multumesc.

Contact Dr. Varodi Viorica

Adresa

Traian Vuia, Satu Mare, Satu Mare

Reper Bl. C 13, ap. 1
Telefon CMI: 0261.750000
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari