Dr. Vantu Maria
42 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Vantu Maria

Dr. Vantu Maria, medic specialist obstetrica-ginecologie, Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Botosani.

Dr. Vantu Maria, medic specialist obstetrica-ginecologie, Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Botosani.

obstetrica-ginecologie

obstetrica-ginecologie

Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Botosani

pentru programari si informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon 0231.584.017 / 0231.584.018 / 0231.584.019

Ai folosit serviciile Dr. Vantu Maria?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Specialist
De Anghel pe 04 August 2017

Cea mai super

Nu recomand
De Ema pe 04 Iulie 2017

Nu recomand dr. Vântu Maria,am fost la un control la ecomed, eram însărcinată în 8sapt,fătul era mort, mi-a zis că mai pot aștepta că nu e niciun fel de problema, pot să mai fac inca o ecografie pt a mă convinge că sarcina e oprită din evoluție. Și când mă hotărăsc să vin cu trimitere la maternitate pt chiuretaj, zis și făcut dar când am contactat-o n-a mai răspuns..am rămas dezamăgită, mai ales că toată lumea o recomanda și când am fost la consultație a fost chiar drăguță..dar din păcate când e vorba de probleme de retrage.

Dr Vantu Maria
De Ioana pe 10 Aprilie 2016

Nu recomand

toată stima și respectul pentru dna dr Vantu
De Oana Chiaptanaru pe 31 Ianuarie 2016

Am doua fetite minunate datorita doamnei..

Asa doctor mai rar, ingerul copiilor si al mamelor
De Alina pasniciuc pe 01 Martie 2015

Am nascut pe 07.09.2013 la 11.15 o fetita de 4.050g si fiind la prima nastere nu a fost deloc usor, dar cu ajutorul acestei doamne am reusit sa trec peste durere si totul a decurs bine.

Gingasia din vocea ei mi-a potolit chinul nasterii, pentru dumneaiei nu conta ca a 2-a zi isi serba ziua numelui, a venit sa vada cum ma simt si a stat alaturi de mine pana cand a considerat ca sunt in afara oricarui pericol. Pentru asta ii multumesc, caci azi ma pot bucura de zambetul fetitei mele Alesia-Maria, o fetita sanatoasa si energica.

Sa va de-a Dzeu sanatate si sa va tina in putere multi ani de acum in acolo.
Sa fiti alaturi de toate mamele.

Nu exista nota pentru dr.Vantu Maria
De Brandusa pe 06 Aprilie 2014

Pot spune ca e un inger de femeie, cuvintele sunt prea putine pentru un asemenea om!

Un medic de nota 20
De Tofan gabriela pe 18 Martie 2014

Este un medic foarte atent, eu maine trebuie sa merg pentru nastere.

Dr. Vantu Maria
De Ellie pe 13 Mai 2013

Am nascut cu ajutorul dnei dr. acum 2 ani. Copilul meu nu s-a intors, si avea si probleme renale. Ii multumesc din suflet dnei dr. ca m-a ajutat si am facut cezariana. Asa copilul meu nu s-a chinuit la nastere si a fost suficient de sanatos sa-l operez o luna mai tarziu. Acum a crescut si sunt insarcinata cu al doilea copilas. Tot la dansa ma duc si tot cu ea voi naste si am mare incredere ca ce decizii va lua in privinta mea si a sarcinii mele vor fi corecte si in interesul meu si al copilului. E un inger de femeie de o blandete si rabdare extraordinara.

Un om extraordinar
De Roxana pe 21 Octombrie 2012

Si eu am nascut cu dna dr. Vintu, in luna iunie a acestui an si datorita ei am avut o sarcina linistita. Mi-a insuflat foarte mult optimism pe parcursul sarcinii si nu a existat data cand sa o sun si sa nu imi raspunda sau sa nu ma sune inapoi. Niciodata nu a fost deranjata de telefoanele mele, indiferent de ora, si intotdeauna m-a sprijinit, iar spre sfarsitul sarcinii a fost la fel de preocupata ca si mine de absolut orice problema. Mai mult decat atat dansa m-a sustinut moral si dupa ce am nascut si m-a ajutat sa trec peste toate starile si momentele grele cu care se confrunte orice proaspata mamica. Acest om m-a marcat pentru totdeauna cu bunatatea, profesionalismul si blandetea de care a dat dovada. Asa ca va recomand cu toata increderea sa mergeti la ea daca doriti sa aveti o sarcina si o nastere linistite!

Dr. Vantu Maria
De Geanina g. pe 06 Octombrie 2012

Am nascut cu doamna doctor acum mai bine de trei ani. E un doctor foarte bun, am mare incredere in ea. Chiar si acum ma gandesc din cand in cand la ea cu mare drag. Imi place tare de ea! Un doctor demn de toata increderea! E o persoana draga sufletului meu.

Contact Dr. Vantu Maria

Adresa

George Enescu, 6, Botosani, Botosani

Telefon 0231.584.017 / 0231.584.018 / 0231.584.019
Site www.sogbt.ro
Email sogbt@artelecom.net;
sogbtsogbt@yahoo.con
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!