Dr. Valcea Ionut
13 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Valcea Ionut

Dr. Valcea Ionut medic primar obstetrica - ginecologie.

Dr. Valcea Ionut medic primar obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Maternitatea Bucur

puteti suna la urmatoarele numere de telefon pentru detalii si programari 021.330.50.90 / 021.330.25.55 / 021.330.57.15

Ai folosit serviciile Dr. Valcea Ionut?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dezamagita profund
De Elena pe 25 Aprilie 2018

Buna seara la laudelele unora...altora m am dus la dnu Doctor Valcea Ionut este un doctor bun ok.....dar foarte plin de sine nu iti explica ce ai nevoie este foarte suparacios sa nu cumva sa zici ceva te cearta daca zici ceva gresit ar vrea ca tu sa vi la el cu lectia deja invatata sunt foarte dezamagita de dansu

Dr. Valcea Ionut
De Mihaela dobre pe 08 Iulie 2017

Recomand tuturor cu mare incredere serviciile medicului Valcea Ionut. Este un medic cum mai rar se gaseste, cu un suflet mare si daruire pt meseria pe care o practica. Am nascut cu el pe data de 15 iunie o fetita frumoasa si sanatoasa multumita domnului doctor si ii multumesc din tot sufletul. Cu toate ca am avut maaari emotii deoarece fetita mea a avut de 4 circulare, dar reactia prompta a domnului doctor mi-a salvat fetita si ii multumesc enorm. Asa ca apelati cu toata increderea la acest doctor. VA MULTUMESC DIN SUFLET PT MINUNEA MICA PE CARE O AM, DL. DOCTOR.

Intrebare
De Nicoleta S pe 30 August 2016

Imi puteti spune pentru o nasterele naturala cati banuti sa pregatesc pentru domnul doctor?

Dr. Valcea
De Daniela morarescu pe 14 Iunie 2016

un doctor foarte bun,calm il recomand tuturor.eu am nascut prin cezariana cu dansul si la cateva ore eram in picioare.o sa ii raman recunoscatoare toata viata pt ce a facut pt mine si bebelus.

un om nemaipomenit!
De Mioara pe 11 Aprilie 2016

Domnul doctor Valcea Ionut este un medic foarte atent, dar si un om nemaipomenit!

Dr ARABELA Marin
De Alina B pe 07 Martie 2015

Doamna Doctor ,Marin Arabela este un medic , profesionist si intelegator , disponibila mereu in rezolvarea problemelor de sanatate. O gasiti in Maternitatea Bucur , o recomand !!!

Un om nemaipomenit
De Sirbu luminita pe 28 Februarie 2015

Domnul doctor este foarte uman, intr-adevar un om bland, calm, cu care se poate discuta deschis oricand. Mie imi da incredere, curaj si cum sunt o fire mai dinamica ma tempereaza de fiecare data cand merg la control. O recomand de asemeni si pe dna dr Arabela Marin care este de asemeni un doctor bun si cald. Dna dr si dl dr sunt doi oameni minunati din toate punctele atat profesional dar si personal.

Super doctor
De Bulina pe 08 Noiembrie 2014

Buna ziua,<br><br>Il recomand cu caldura pe domnul doctor Valcea un om balnd si calm. Mi-a depistat o sarcina oprita din evolutie, m-a lasat sa o elimin natural, nu mi-a provocat avort chirurgical( chiuretaj ). Un om in primul rand inainte de a fi medic. Ii multumesc din tot sufletul.

Nastere
De Aniush pe 25 Iulie 2014

Chiar mi se pare foarte ok ca medic, e foarte atent si imi doresc sa nasc cu el, dar la un spital privat, nu la maternitatea Bucur. Am auzit multe despre aceasta maternitate. Stiu pe cineva care a nascut acum o luna acolo si a iesit cu tricomonas si ea si copilul, deci exclus.
E adevarat ca e scump, dar facem un efort, strangem din dinti si ne ducem la privat. Decat sa iesim cu vreo boala, e mai bine asa.

Dr. Valcea Ionut
De Dinu andreea pe 15 Martie 2014

Am nascut cu dansul in 2012 prin cezariana. Vreau sa zic ca nu am avut dureri dupa si acum au trecut aproape 2 ani, fara nicio problema. Ii multumesc din suflet. Il recomand cu cea mai mare incredere.

Contact Dr. Valcea Ionut

Adresa

Intre Girle, 10, Bucuresti, Sectorul 5

Telefon 021.330.50.90 / 021.330.25.55 / 021.330.57.15
Email sugestii@sfib.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari