Dr. Vaduva Cristian
7 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; clinica

Dr. Vaduva Cristian

Dr. Vaduva Cristian medic obstetrica - ginecologie, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova.

Dr. Vaduva Cristian medic obstetrica - ginecologie, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0251.502.200

Ai folosit serviciile Dr. Vaduva Cristian?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Buna fetelor!
De Suzana pe 11 Decembrie 2015

Eu am fost la dl.dr Vaduva pe toata durata sarcinii,am nascut tot cu dânsul si il recomand,este un medic cu experienta si foarte deschis,iti explica orice ai nevoie sa stii.Daca un proces de fertilizare esueaza nu trebuie invinuit dandul,trebuie luate in calcul si problemele mamicii,varsta,etc. eu an nasut prin cezariana in noiembrie 2015 si m-am refacut foarte repede,iar operatia arata ca o linie trasata cu creionul :)

FIV
De BALTEANU MARIANA pe 16 Ianuarie 2015

Imi doresc sa devin pacienta dl.Dr.Vaduva Cristian

FIV
De Oana pe 27 Octombrie 2013

Buna Cristina. Si eu am facut pe 25.10.2013 Fiv, vreau doar sa stiu cum a fost la tine, pentru ca eu am foarte mari emotii pana trec aceste 14 zile ca sa stiu daca sunt insarcinata. Am facut embriotransfer la 3 zile deoarece am avut doar 4 embrioni. Ai facut ceva anume in tot acest timp? Ma refer la alimentatie, repaus, etc, sau pur si simplu tine totul de Dumnezeu.

Despre FIV
De Teca Cristina pe 23 Ianuarie 2013

Fetelor care aveti probleme cu infertilitatea mergeti cu toata increderea la domnul doctor caci nu veti regreta. Eu am reusit datorita domnului doctor sa obtin o sarcina prin FIV si sa stiti ca am trecut prin multe investigatii, interventii, dar am reusit. Ii multumesc din suflet domnului doctor ca a avut rabdare cu mine sa imi indeplinesc visul si acum sunt foarte fericita ca o sa am un bebe. Este cel mai distins si priceput medic din cati am intalnit si echipa dansului este pe masura.

Dr. Vaduva Cristian
De Elena pe 08 Aprilie 2012

Super doctor! Am facut 3 inseminari si 2 fertilizari, toate fara un rezultat pozitiv. Mi-a explicat de la inceput care ne sunt sansele si ca este foarte posibil sa nu reusim. In lot cu mine din cate stiu eu, au fost numai reusite. Are un procent mare de reusite pe FIV. La mine nu a fost sa fie inca. Mi-a luat ceva timp sa accept situatia, dar asta este. Cu noi a comunicat foarte mult si foarte bine, poate fiind si faptul ca a tot trebuit sa ne explice ce se intampla. Inca mai am o sansa si cand reusim, domnul doctor va fi cel care imi va urmari sarcina. Deocamdata suntem in asteptare. La FIV echipa este super-anestezistul nu pleaca de langa tine o secunda, pana nu pleci tu din clinica. Doamna biolog explica totul de la inceput iti spune sansele - la mine mi-a spus clar ca nu prea se poate si ca o minune ne trebuie - a avut dreptate. Domnul doctor cand a auzit ca am ceva dureri-normale dupa punctie - m-a mai chemat o data pentru eco, si in cele doua saptamani ma suna sa vada ce fac. E o echipa de profesionisti - in Bucuresti nu am intalnit asa, sunt mult mai superficiali si mai grabiti.

Dr. Vaduva Cristian
De Ana pe 05 Aprilie 2011

Maria are perfecta dreptate, am fost trei doamne in lot si azi avem toate bebei in burtici. Toate am ramas din prima incercare. Felicitari D-nului Doctor si echipei. Embrioloaga e o draguta, am auzit ca vine din Bucuresti dar nu sunt sigura.

Dr. Vaduva Cristian
De Maria pe 23 Februarie 2011

Dupa ce ani de zile am umblat din medic in medic in toata tara si mai ales in Bucuresti, mirajul capitalei, ani de stat la cozi de ore de asteptare dupa medici care se cred zei, dupa numeroase tratamente si epuizare financiara, am ajuns la recomandarea "culmea" unui dr. din Bucuresti la dr. Vaduva. Am fost sceptica si neincrezatoare, dar epuizasem toate variantele si financiar si psihic. Nu stiam cum este si nici nu m-a impresionat la primele discutii, stiu doar a fost nevoie doar de o incercare de fertilizare in vitro si azi simt un sufletel mic ce-mi misca in burtica. Nici nu respir de emotie. Am remarcat insa pasiunea pentru acest domeniu, probabil ca nu este perfect in toate dar fertilizarea ii iese.

Contact Dr. Vaduva Cristian

Adresa

Tabaci, 1, Dolj, Craiova

Telefon 0251.502.200
Site www.scjuc.ro
Email scjuc.craiova@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari