43 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Vaduva Adrian

Dr. Vaduva Adrian este medic primar obstetrica - ginecologie, sectia clinica obstetrica ginecologie I de la Spitalul Clinic Dr. Ioan Cantacuzino, Bucuresti.

Dr. Vaduva Adrian este medic primar obstetrica - ginecologie, sectia clinica obstetrica ginecologie I de la Spitalul Clinic Dr. Ioan Cantacuzino, Bucuresti.

obstetrica - ginecologie

sectia Clinica Obstetrica - GInecologie

Spitalul Clinic Dr. Ioan Cantacuzino

la telefoanele: 021.210.71.00, 021.210.64.55; fax 021.210.64.35

Ai folosit serviciile Dr. Vaduva Adrian?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Vaduva Adrian
De Craciun simona pe 20 August 2016

Am fost la el printr-o recomandare si mi-a spus ca nu pot avea niciodata copii.Insa in urma unui tratament si a unei priceduri FIV am ramas insarcinata si l-am intrebat daca pot naste cu el la spital.Stiti ce a zis?K ce,mi s-au terminat banii pt privat si acum apelez la stat?a zis k imi bat joc de el.Un tampit nesuferit.

Dr. Vaduva Adrian
De Alexandra pe 02 Decembrie 2013

Nu am crezut ca un medic poate sa zica asa ceva. Am facut o serie de analize in urma carora mi s-a recomandat videocolposcopie. Am sunat la Medas, m-am programat la Dr. Adrian Vaduva. Mi s-a spus ca dansul nu face videocolposcopie fara a face, in prealabil, consultatie.

Dupa consultatie, a confirmat faptul ca este necesar sa fac videocolposcopie. Insa, surpriza, dansul nu face colposcopie la Medas pentru ca: "astia au aparatura de fite". Ma chema la Spitalul Giulesti. Am insistat sa fac colposcopia in acea zi crezand ca afirmatia anterioara nu a fost ceva serios. Din nou primesc raspuns: "Pot sa iti fac daca vrei, doar ca eu nu le-am folosit niciodata aparatura asta de fite, ce unseamna asta sa vada pacienta ce si cum pe monitor, eu trebuie sa vad si atat".

Trec peste faptul ca s-a purtat cu mine neprofesional (probabil din cauza faptului ca am 23 de ani si pentru ca "voi tinerele asa sunteti..." ) si consider refuzul dansului de a nu utiliza apartura celor de la Medas (aparatura moderna) o mare rusine pentru un medic, o inconstienta pentru cei de la Medas pentru ca accepta asemenea doctor si pentru ca apare in lista lor de servicii cu videocolscopie, desi dansul nu o face acolo si un dezinteres total al doctorului in ceea ce priveste noutatea si progresul in propriul domeniu (ceea ce spune multe).

Nu recomand acest doctor.

Bun doctor!
De Buzoianu Alexandra pe 26 Septembrie 2013

Are rabdare multa si nu se repede imediat la proceduri "invazive".

Dr. Vaduva Adrian
De Maria pe 23 Ianuarie 2013

Daca vrei nr. de telefon al dr. Vaduva intra pe id meu cristina_maria06

Dr. Vaduva Adrian
De Daniela pe 09 Ianuarie 2013

Cine ma poate ajuta cu un nr. de tel sau o adresa de mail a dr. Vaduva. Sunt o fosta pacienta si as vrea sa dau de dansul pentru ai cere un sfat. Eu nu mai sunt de ceva vreme in Romania, deci nu il pot vizita la spital. Multumesc anticipat pentru ajutor. Cu stima, Daniela.

Dr. Vaduva Adrian
De MEHEDINTEANU BRINDUSA pe 29 Noiembrie 2012

Sincer, mi-a fost medic dl. Vaduva si nu am decat cuvinte de lauda la adresa dumnealui. Intotdeauna cand am avut vreo problema si l-am contactat telefonic, mi-a raspuns, si cu chestia ca este foarte cautat, este intradevar pentru este un medic exceptional si comunicativ.

dr. Vaduva Adrian
De Maria pe 27 Februarie 2012

Da, sunt cu totul de acord cu voi. Sunt pacienta d-lui din 2001, in 2002 am nascut un baiat, iar anul acesta voi mai naste tot un baiat. Sa-i dea D-zeu sanatate si tot ce-si doreste in viata!

Dr. Vaduva Adrian
De NITU MADALINA pe 15 Februarie 2012

Intr-adevar Dr. Vaduva Adrian este extraordinar. Datorita dansului am scapat de un chist de 6 cm si fara operatie, ceea ce medicii de la Pitesti nu au reusit. Am nascut cu dansul acum 3 ani o fetita perfect sanatoasa, iar acum voi naste a doua oara cu dansul. Rar asa doctori!

Cel mai minunat doctor
De Paduret loredana pe 07 Noiembrie 2011

Acum 14 ani nu reuseam sa am un copil. Am fost la dansul si in 2 luni am ramas insarcinata. Miracol, nu, dansul a fost cel mai mare miracol pt mine. Au fost multi ani de tratamente nereusite. pana cand, vreau sa ai multumesc pentru tot ce a facut pt mine. Duminica pe 13 11 2011 fetita mea alexandra implineste 13 ani. Va multumesc!

Dr. Vaduva Adrian
De Popovici violeta pe 21 Septembrie 2011

Cred ca ai inteles gresit nu era vorba despre domnul dr. Vaduva, ci despre un alt medic care o lasase balta, dansul dr. Vaduva a salvat-o.

Contact Dr. Vaduva Adrian

Adresa

Ioan Movila, 5, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Bulevadul Dacia
Telefon 021.210.71.00; 021.210.64.55; fax: 021.210.64.35
Site www.spitalul-cantacuzino.ro
Email cantacuzino@spitalul-cantacuzino.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari