Dr. Udrea Dan
8 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Udrea Dan

Dr. Udrea Dan medic primar, doctorand in stiinte medicale.

Dr. Udrea Dan medic primar, doctorand in stiinte medicale.

doctorand in stiinte medicale

sectia clinica obstetrica - ginecologie I

Spitalul Universitar Bucuresti

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.318.05.19; 021.318.05.20; 021.318.05.21; 021.318.05.22; 021.318.05.23; 021.318.05.24; 021.318.05.25; 021.318.05.26; 021.318.05.27; 021.318.05.28; 021.318.05.29

Ai folosit serviciile Dr. Udrea Dan?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Udrea
De Mihaela pe 30 Octombrie 2015

este un doctor extraordinar, imi urmareste sarcina din saptamana a 7-a.....eu am avut probleme la 5 luni jumate m-a luat salvarea de la munca cu dureri foarte mari, in momentul cand m-am urcat in salvare l-am si sunat si mi-a spus cand ajung la camera de garda sa il sun sa stie in ce stare sunt ca el ajungea putin mai tarziu sa ma vada.....desi era in concediu a venit sa ma vada si m-a intrebat ca ce s-a intamplat, m-a tinut internata 3 zile si in acest timp a lasat vorba sa mi se faca analize.....era intr-o zi de vineri cand mi s-a intamplat si mi-a spus ca este in concediu si ca va pleca din bucuresti dar m-a lasat pe mana dr. Cercel care a avut grija de mine si a respectat intocmai ce a spus dr. Udrea....si apoi mi-a fost bine mi-a spus sa evit efortul.....este un doctor de nota 1000 nu iti cere bani, la telefon raspunde la orice ora...eu cateodata il mai si trezeam din somn dar nu era respingator imi spunea ce trebuie sa facem cand ma duc.....despre el am numai cuvinte de lauda...eu am nimerit la el dupa 10 ani jumate de cand a nascut-o mama pe sora mea si nu au fost probleme!

Un doctor cu suflet bun
De Iordan Daniela pe 24 Iulie 2015

Eu am născut primul baietel in2012 si pe cel deal doilea in 2013 si am nascut prin cezariana si a fost foarte atent cu mine este un doctor bun sufletist

Dr.Udrea Dan
De Georgiana P. pe 04 Iulie 2014

Am un baietel sanatos in varsta de 5 ani si 8 luni care a fost adus pe lume prin cezariana de Dr.Udrea Dan. Recuperarea a fost rapida, iar pana acum nu am avut niciun fel de probleme ginecologice.

Mi-a urmarit sarcina din luna a 6-a si niciodata nu a primit atentii banesti, cu toate acestea si-a facut treaba exceptional. Iar la nastere nu mi-a cerut niciun ban. Abia a primit ceva. Acum sunt insarcinata cu al-doilea copil, iar sarcina este fara probleme.

Mama a fost operata de un chist ovarian imens recuperandu-se rapid. Au trecut ceva ani de la interventie, iar ea se simte foarte bine, nu a avut nicio complicatie.

Este un medic care isi face bine treaba si un om cu suflet de aur.

Va multumesc

Dr. Udrea Dan
De Cristina Ion pe 14 Iunie 2011

Am nascut de 2 ori cu el (2007 si 2010) si nu am ce sa ii reprosez. Un medic exceptional, fara fite, care sta la dispozitia pacientei, raspunde la telefon indiferent de zi, ora, etc. Numai laude pentru el!

Dr. Udrea Dan
De VIORICA pe 17 Februarie 2011

Imi place mult doctorul Udrea. pe langa faptul ca raspunde la telefon, nu refuza niciodata o pacienta, indiferent de statutul ei social sau de starea materiala. Si are o blandete pe care rar o mai intalnesti la un medic, nu are fite, nu pretinde bani. E un bun profesionist, mie mi-a salvat viata in 2004. Asa medici sa tot intalnesti!

Dr. Udrea Dan
De Cornelia cristoloveanu pe 15 Februarie 2011

Dr. Udrea Dan cel mai bun doctor.

Dr. Udrea Dan
De Xxxx pe 21 Mai 2010

Daca si-ar da interesul mai mult, poate ar fi mai bine.

Dr. Udrea Dan
De Mire pe 06 Aprilie 2010

Este un super doctor.

Contact Dr. Udrea Dan

Adresa

Splaiul Independentei, 169, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.318.05.19; 021.318.05.20; 021.318.05.21
Site www.suub.ro
Email secretariat@suub.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari