Dr. Tuturas Gratian
3 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Tuturas Gratian

Dr. Tuturas Gratian, medic obstetrica-ginecologie, Satu Mare.

Dr. Tuturas Gratian, medic obstetrica-ginecologie, Satu Mare.

Obstetrica-ginecologie;

Obstetrica-ginecologie;

Spitalul Judetean Satu Mare;

Ai folosit serviciile Dr. Tuturas Gratian?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Tuturas Gratian
De Maria pe 25 Ianuarie 2011

Este o persoana extraordinara, saritoare, buna, disponibila, amabila, inalt profesionalism si daruire. Cat de multi ca el si sanatatea ar fi in ordine. Felicitari!

Dr. Tuturas Gratian
De Marisa pe 05 Ianuarie 2011

Nu e un medic bun.

Dr. Tuturas Gratian
De Paula pe 02 August 2010

Dansul m-a ajutat sa nu pierd sarcina la 8 saptamani pana s-a intors doamna dr. a mea, insa tot dansul e responsabil pe de o parte ca fetita mea a plecat la cer. Orice ar fi nu pot sa mai am vreodata incredere in el, poate e medic bun insa nu vrea sa tina pasul cu lumea in care traim, cu informatiile actuale si ne crede "prea demcrati" ca sa citez ce i-a zis sotului in urma cu 3 luni si ceva cand m-a trimis unde i-a convenit lui sa nu isi complice garda.

Contact Dr. Tuturas Gratian

Adresa

Piata Eroilor Revolutiei, 2, Satu Mare, Satu Mare

Telefon 0261.714888
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari