Dr. Tutunaru Daniel
22 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Tutunaru Daniel

Dr. Tutunaru Daniel - medic primar obstetrica ginecologie, doctorand, competente in ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie ginecologica, medicina de urgenta, absolvent a cursurilor postuniversitare de fertilizare in vitro, laparoscopie avansata (endometrioza si tulburari de statica pelvina) si toxicologie.

Dr. Tutunaru Daniel - medic primar obstetrica ginecologie, doctorand, competente in ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie ginecologica, medicina de urgenta, absolvent a cursurilor postuniversitare de fertilizare in vitro, laparoscopie avansata (endometrioza si tulburari de statica pelvina) si toxicologie.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie I

Spitalul Universitar de Urgenta Elias

pentru detalii puteti suna la numarul de telefon: 021.316.16.00

Ai folosit serviciile Dr. Tutunaru Daniel?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

doctor bun
De Violeta pe 04 Aprilie 2016

Intradevar este expeditiv, dar puncteaza tot ce trebuie sa stiti in ale 10 min de consultatie, nu este foarte comunicativ dar eu il prefer asa. Mai bine un profesionist de cat unul cu care sa razi sa glumesti si sa stai la povesti iar la final te trezesti ca nu ti-a venit la nastere sau mai grav ca nasti un copil cu probleme! Recomand din inima acest medic!

pacat de talentul dansului
De Elena pe 29 Octombrie 2015

Nu contest ca dl. Tutunaru are foarte multe cunostinte insa este suprasolicitat si asta a inceput sa se vada foarte clar in relatia pe care o are cu pacientii. Din graba ii scapa multe lucruri importante, trece robotic prin aceeasi pasi cu toate pacientele, cu probleme sau nu, fara sa se uite la fiecare caz in parte. Am ramas insarcinata multumita tratamentelor dansului insa in timpul sarcinii am fost nevoita sa il schimb pentru a putea supravietuii deoarece dansul nu s-a ocupat deloc de mine si de sarcina ducandu-ne pana in punctul de a pierde sarcina, era absent cand vorbeam cu dansul , tot timpul cu capul in calculator, pleca din cabinet imediat dupa ecografie, nu puteam sa il intreb nimic, nu raspundea concret, ma lasa pe mine sa "imi prescriu tratamentul", cand sa ies pe usa isi mai amintea cate ceva si imi mai schimba ceva la tratament, etc. Daca nu ai o sarcina cu probleme poti sa ramai in continuare la dansul, altfel...sfatul meu e sa mergi la alt medic.

Super doctor
De Camy pe 13 Septembrie 2012

Ii multumesc din suflet ca ma ajutat sa nasc un baietel care este lumina ochilor mei.

Doctor House
De IRINUKA pe 31 Ianuarie 2012

Asadar, cred ca el este Doctor House al Romaniei, sunt la inceput in evidentele sale, nu ma pot pronunta inca. Insa mie frica de laparoscopie, de fapt imi este frica si de injecii. Nu stiu cum voi proceda.

O minune de doctor
De Sararitza pe 20 Iulie 2011

Un om si un medic extraordinar!

Dr. Tutunaru Daniel
De Diana pe 22 Mai 2011

Eu am nascut cu dr. Tutunaru prin cezariana. Am incredere 100% in el si tot la el as mai merge daca as ramane iar insarcinata. E adevarat ce au mai spus si alte fete ca este extrem de expeditiv. Eu mergeam cu intrebarile scrise pe hartie ca sa nu uit ce am de intrebat, ca la cat de repede lucra, ma pierdeam complet. Dar am avut si am 100% incredere in ce spune. E foarte, foarte bun!

Dr. Tutunaru Daniel
De Alina pe 02 Mai 2011

Imi pare rau de parerea ta despre d-nul doctor. Pot spune ca despre mine stie exact tot, si-a amintit chiar din 2007 despre mine, nu pot spune ca a uitat, chiar detalii a retinut.
E foarte scurt si la obiect, intotdeauna daca l-am intrebat ceva mi-a raspuns foarte sigur pe el.

Dr. Tutunaru Daniel
De Adriana pe 20 Aprilie 2011

Este un medic excelent. Superprofesionist, are ceva probleme de comunicare mai ales la inceput, dar il recomand cu toata convingerea. Este medic la Elias si ceva cabinete particulare.

Dr. Tutunaru Daniel
De Ramoma pe 31 Decembrie 2010

Eu sunt foarte multumita.

Dr. Tutunaru Daniel
De Alina b pe 09 Noiembrie 2010

Un medic dispus sa gaseasca o solutie chiar daca nimeni nu iti mai da sperante.

Contact Dr. Tutunaru Daniel

Adresa

Bulevardul Marasesti, 17, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.316.16.00
Site www.spitalul-elias.ro
Email spitalelias@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari