Dr. Turcu Acostioaiei Gabriela
2 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual

Dr. Turcu Acostioaiei Gabriela

Cabinetul medical individual de obstetrica - ginecologie "Galateea" asigura diverse servicii medicale de specialitate precum si consultatii si tratamentul afectiunilor in domeniul obstetricii - ginecologiei.

Medic specialist obstetrica - ginecologie Gabriela Turcu (Acostioaiei).

Cabinetul medical individual de obstetrica - ginecologie "Galateea" asigura diverse servicii medicale de specialitate precum si consultatii si tratamentul afectiunilor in domeniul obstetricii - ginecologiei.

Medic specialist obstetrica - ginecologie Gabriela Turcu (Acostioaiei).

ginecologie - obstetrica;

Cabinet Medical Galateea Obstetrica Ginecologie

luni - vineri: 09:00 - 19:00;
sambata: 09:00 - 12:00;

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0740.495.954;

Ai folosit serviciile Dr. Turcu Acostioaiei Gabriela?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

*
De Madalina pe 21 Iulie 2015

Nu recomand aceasta ,,doamna,, in nici un caz,in urma unei interventii facute de ea am avut grave probleme de sanatate,am ajuns la urgenta in spital imi pare rau ca nu am facut nici o reclamatie, tin sa precizez ca la fiecare intrebare pusa in plus devine din ce in ce mai nervoasa ..!!!Sa.i fie rusine ca a avut si curajul sa spuna ca nu am tinut tratamentul dumneai corect !!!!Toti medicii m.au intrebat cine mi.a facut interventia si la ce cabinet am fost!Erau ingroziti!!!

Dr. Turcu Acostioaiei Gabriela
De Georgiana pe 20 Martie 2014

Nu va recomand aceasta doamna in niciun caz! Am fost acum in februarie la consult + analize si la analize mi-a iesit o infectie. Aceasta doamna mi-a dat tratament cu Ospen 1500 timp de 10 zile, Nistatina, ovule si solutie betadine.

Am urmat tratamentul exact asa cum mi s-a spus, chiar am luat ospen si in plus am refacut analizele acum pe 13 martie, aceeasi infectie. Am sunat-o pe aceasta "doamna" si am intrebat-o ce e de facut, tin sa mentionez ca am vorbit foarte frumos, respectuos si calm.

Ea a inceput sa tipe la mine ca sigur nu am tinut cum trebuie tratamentul sau chiar ca nu l-am facut, ca ea nu are ce sa faca mai mult de atat. Ca eu eram atat de batuta in cap sa nu fac tratamentul, dar sa refac analizele, sa dau din nou 66 lei pe ele degeaba.
Nu o sa mai merg in viata mea la aceasta femeie si sper ca nici alte femei sa nu-i mai treaca pragul.

E o doctorita (daca pot spune asa) foarte superficiala, in 10 minute m-a si expediat din cabinetul ei. Cu tot cu consult, recoltat probe pentru analize. Profund dezamagita!

Contact Dr. Turcu Acostioaiei Gabriela

Adresa

Pictorului, 4A, Iasi, Iasi

Reper Tatarasi
Telefon 0740.495.954
Site www.ginecologie.net
Email cabgalateea@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari