Dr. Tudorache Stefania
22 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Tudorache Stefania

Dr. Tudorache Stefania, medic primar Obstetrica - Ginecologie, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova.

Dr. Tudorache Stefania, medic primar Obstetrica - Ginecologie, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova.

Obstetrica - Ginecologie

Obstetrica - Ginecologie

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova

0251.502.202

Ai folosit serviciile Dr. Tudorache Stefania?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Tudorache Stefania
De FIIP pe 02 August 2014

Doamna Doctor este o profesionista, pune suflet in tot ceea ce face, este un om exceptional.

Dr Tudorache
De ILONA pe 16 Noiembrie 2013

Un medic deosebit. De putin timp ma duc la dansa, dar sunt multumita. Profesionista, seriosa si mai ales stie sa se faca placuta. O recomand cu drag.

Medic deosebit
De Cristina pe 19 Decembrie 2012

Nu stiu cum puteti sa aruncati cu noroi in astfel de medici! Si eu sunt pacienta acestei doamne doctor, dar niciodata nu mi-a vorbit urat! Da dovada de foarte mult profesionalism, niciodata nu face nimic la repezeala, o consultatie dureaza destul de mult, masoara si citeste si iar masoara, iar pana nu este sigura de ceva nu-si pune parafa! E usor sa improscam cu noroi doar pentru niste tone ale noastre, dar astfel de oameni trebuie apreciati! Mai sunt putini in Romania! Are zeci, sute de paciente, asta sa fie cauza comportamentului dumneaei?

Multumita
De Gosnea claudia pe 31 Iulie 2012

Este o femeie minunata, un dr. experimentat cu un suflet minunat si un caracter extraordinar Eu am fost o pacienta a dna. dr. cu foarte multe probleme in timpul sarcinei si cu ajutorul dna. dr. am dat nastere la o minune de baietel care in prezent are 2 ani si este un inteligent si un cuminte.

Dr. Tudorache Stefania
De Denisa pe 24 Iulie 2012

Un medic foarte bine pregatit profesional, probabil cea mai buna ecografista in morfologie fetala. Am nascut cu dansa acum 5 an, iar acum sunt insarcinata in 23 saptamani.

Dr. Tudorache Stefania
De Laryssa pe 19 Iunie 2012

Buna, cate saptamani ai? De ce a zis ca nu vine la nastere normala? Si eu am 30 de saptamani si pana acum tot nastere normala, dar nu mi-a zis ca nu ar veni. M-ai pus pe ganduri si abia ce am fost la control. Pana ma duc din nou, mai este, abia pe 24 iulie.

Nastere?
De Laryssa pe 19 Iunie 2012

Buna, si eu sunt insarcinata in 30 de saptamani. Tot parcursul sarcinii am fost la doamna dr. Stefania si sunt foarte multumita de dumneaiei. Vreau sa intreb si eu pe cele care ati nascut cu dansa, cum ati procedat cand a venit momentu nasterii? Ati sunat la orice ora sau? Va rog sa imi raspundeti.

Parere
De Anonim pe 04 Iunie 2012

Doamna doctor este super. Am nascut cu dansa acum 4 ani si s-a purtat cu bine extraordinar de frumos. Cand ma hotarasc sa fac al doilea copil tot la dansa ma duc.

Informatii despre CSV
De CAMELIA pe 18 Mai 2012

Te rog Elena, poti sa imi dai mai multe informatii despre CVS? Cat a costat? Cum a decurs?

Dr. Tudorache Stefania
De Elena pe 29 Decembrie 2011

Am supravegheat sarcina la dumneaiei si mi se pare o doctorita foarte bine pregatita. Chiar daca unele persoane nu au o parere buna despre aceasta doctorita eu zic ca geniile merita intelese. Cu mine s-a comportat foarte bine, mi-a facut un cvs la spital nu am dat nimic si
s-a omportat super atat la clinica privata cat si la spital. Eu o apreciez foarte mult!

Contact Dr. Tudorache Stefania

Adresa

Maresal Ion Antonescu, 60, Dolj, Craiova

Telefon 0251.502.202
Site www.scjuc.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari