Dr. Tudorache Ioana
5 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Tudorache Ioana

Dr. Tudorache Ioana Teodora, medic obstetrica-ginecologie, Brasov.

Dr. Tudorache Ioana Teodora, medic obstetrica-ginecologie, Brasov.

Obstetrica-ginecologie;

Obstetrica-ginecologie;

Clinica Eva, Brasov;

Luni 10-12;
Sambata 10-17;

Ai folosit serviciile Dr. Tudorache Ioana?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Tot respectul
De Chiriac Mioara pe 22 Februarie 2013

Buna ziua. Eu am nascut cu dna doctor 2 fete frumoase si sanatoase. Tot respectul pentru acest medic. Sa-i dea Dumnezeu sanatate si putere de munca.

DrTudorache Ioana
De Aliz pe 15 Ianuarie 2012

Eu am nascut de 2 ori cu doamna doctor Tudorache. Sunt foarte multumita de dumneaei. Recomand cu incredere tuturor viitoarelor mamici sa lucreze cu dansa.

Dr. Tudorache Ioana
De LARISA pe 11 Iunie 2011

De curand am nascut o fetita si am fost ajutata de d-na doctor Tudorache. Am fost monitorizata pe toata perioada sarcinii si sunt foarte multumita de cum am fost tratata de doamna Tudorache. Dupa ce am nascut, m-a vizitat si de doua ori pe zi, cat am fost internata.Excelent ca doctor si o persoana extraordinara. Ma bucur ca am cunoscut-o.

Dr. Tudorache Ioana
De Roxana pe 04 Octombrie 2010

Am nascut cu doamna doctor si am fost multumita de dansa foarte draguta a fost cu mine si nu am dat nici un ban in plus. Super femeie.

Dr. Tudorache Ioana
De Florentina pe 16 August 2010

Nu stie deloc sa-si practice meseria.

Contact Dr. Tudorache Ioana

Adresa

Paltinis, 15, Brasov, Brasov

Telefon 0733.007.343;
Site www.clinicaeva.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari