Dr. Tudor Viorica
5 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Tudor Viorica

Dr. Tudor Viorica medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Tudor Viorica medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic de Obstetrica - Ginecologie Dr. Panait Sarbu Giulesti

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorele numare de telefon 021.316.12.81 / 021.316.12.83 / 021.316.12.87 / 021.316.12.88

Ai folosit serviciile Dr. Tudor Viorica?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

este o doctora care mi a smuls ecografiile si analizele din mana atunci cand mi a pus diagnostic gresit
De Anonim pe 14 Martie 2017

Am fost la o consultatie ginecologica unde la ecografie mi a spus ca vede "in ceata"dar crede ca nu am nimic ,desi 2ore mai tarziu ma aflam la spitalul cu dureri atroce,unde am fost supusa ecografic cat si analize efectuate pe loc la un alt diagnostic .tratamentul dat de dr Tudor nu corespundea .M am program la dansa pentru a discuta ce s a intamplat si mi a cerut sa i arat analizele facute,si intr un moment cand te gandesti ca e cadru medical ...mi a smuls analizele din mana spunandu mi ca le arunca si ca mi e nu mi sunt necesare,moment in care asistenta o ajuta sa ma jicneasca si sa ma scoata afara .Am chemat politia care pana s a deplasat la fata locului afisul cu cabinetul medical si cel de laborator au fost luate de pe usa intr un minut ele iesin din cabinet inchizand usa si cu grilaj si plecate au fost .politia mi a spus ca trebuje sa depun plangere la consiliul medicilor.

O doctorita minunata!
De Ioana pe 03 Noiembrie 2011

Doamna doctor mi-a supravegheat sarcina timp de noua luni, este foarte atenta cu pacientele, la ecografii iti explica cu rabdare. Am nascut cu dumneaei acum doi ani si jumatate un baietel, desi am avut riscul de a naste la 34 da saptamani, am avut parte de sprijin atat medical cat si moral sa duc sarcina la 38 de saptamani.

Dr Tudor Viorica
De Denisa pe 03 Noiembrie 2010

A fost cineva supravegheta pe toata perioada sarcinii de d-na Tudor? Daca da, ce parere aveti despre dansa? Este un medic de incredere, competent?

Dr. Tudor Viorica
De Mihaela pe 16 August 2010

Doamna doctor Tudor consulta si la cabinetul Alfa?

O doamna doctor tare draguta
De Miriam pe 16 Mai 2010

Am fost la doamna doctor Tudor si am fost tare multumita de dansa ii doresc multa sanatate si multe bucuri.

Contact Dr. Tudor Viorica

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon 021.316.12.81 / 021.316.12.83 / 021.316.12.87 / 021.316.12.88
Site www.spitalpsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari