Dr. Tudor Ioana
1 opinie
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Tudor Ioana

Dr. Tudor Ioana medic specialist obstetrica ginecologie, Clinica MEDAS Pitesti.

Dr. Tudor Ioana medic specialist obstetrica ginecologie, Clinica MEDAS Pitesti.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Clinica MEDAS Pitesti

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0248.212.251 / 0372.74.80.25

Ai folosit serviciile Dr. Tudor Ioana?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Tudor Ioana
De Simina pe 20 Martie 2014

Nu recomand sub nicio forma sa mergeti la acest medic ginecolog! Eu am fost la ea la Incamed si, pe langa faptul ca o consulatie si o ecografie costa 190 de lei, nu m-am ales cu nimic.

Consultatia (80 de lei) a constat intr-o discutie de 5 min, in care m-a intrebat ce ma deranjeaza, de ce am venit etc, iar dupa ecografia transvaginala (80 lei) mi-a spus ca nu i se pare ca as avea ovare polichistice, ca e ecograful vechi, desi eu stiu ca am acest sindrom de 5, 6 ani, bineinteles ca nici macar poza dupa ecografie nu mi-a dat, in acelasi motiv.

Am intrebat ce sa iau pentru secretii, care ma deranjeaza si nu mi se par ok, ea a zis ca sunt normale si ca daca vreau, pot sa iau niste ovule. Am fost tare dezamagita dupa consultatie, dar am zis ca poate are dreptate. Dar, astazi cand am fost la epilat, cosmeticiana a observat cat sunt de iritata, incat nici ceara nu a putut sa imi puna pe o anumita portiune ca mi s-ar fi luat cu tot cu piele, din cauza secretiilor acide.

Sunt socata de faptul ca, o simpla cosmeticiana a putut sa isi dea seama ca nu e normal, ca am candidoza si asa zisa specialista in ginecologie nu a fost in stare sa imi scrie un diagnostic si sa imi dea un tratament.

Precizez ca nu a trecut nici o luna de cand am fost la "minunata" doctorita si la epilat, deci nu e posibil sa imi fi aparut intre timp Dupa ce ca nu au aparatura moderna, sa imi spuna ca nu i se pare ca am ovare polichistice si ca daca vreau pot sa iau tratament mi se pare inadmisibil.

Mai mult ca sigur dr. a facut facultatea de medicina cu femeia de serviciu de nu are habar nici de lucrurile atat de simple. Nu vreau sa stiu ce s-ar intampla daca s-ar duce la ea o femeie insarcinata cu probleme. Plus faptul ca, dupa ce ca a intarziat o ora, sunase la cabinet sa intrebe daca are vreo programare, sa stie daca se mai deranjeaza sau nu sa vina la cabinet..

Nu faceti si voi greseala de a merge la ea, sa dati 190 de lei pe nimic! Nu recomand!

Contact Dr. Tudor Ioana

Adresa

Egalitatii, 36, Arges, Pitesti

Telefon 0248.212.251 / 0372.74.80.25
Site www.med-as.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari