Dr. Trottea Ioana Speranta
2 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Trottea Ioana Speranta

Dr. Trottea Ioana Speranta medic ginecolog, Cabinet Medical Individual Dr. Trottea Ioana Speranta.

Dr. Trottea Ioana Speranta medic ginecolog, Cabinet Medical Individual Dr. Trottea Ioana Speranta.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Cabinet Medical Individual, Dr. Trottea Ioana Speranta

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0722.404.245

Ai folosit serviciile Dr. Trottea Ioana Speranta?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Foarte buna
De Popeanga cristina pe 05 Noiembrie 2014

Foarte buna este dansa, in plus explica totul cu calm.

Foarte buna
De Tamas Rodica pe 29 Martie 2014

Am fost la dansa la un consult+ecografie. In ciuda faptului, ca am fost de 3 ori in acea zi totusi nu m-a putut consulta din cauza imensei cozi ce era la dansa la cabinet, intr-un final m-a consultat dupa incheierea programului, amanuntit - ecografia a durat si apoi explicatiile

In final, am stat cam o ora si jumatate in conditiile in care era vizibil foarte obosita. Si-a dat tot interesul. O apreciez. Pe langa asta, a fost inainte cu ceva saptamani si o prietena la dansa. Ceea ce ia spus dna dr Trotea iau confirmat si medicii de la Bucuresti. Deci, doua bile albe.

Contact Dr. Trottea Ioana Speranta

Adresa

Bradului, 17, Gorj, Targu-Jiu

Telefon 0722.404.245
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!