Dr. Traila Alexandru Petre
2 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
policlinica

Dr. Traila Alexandru Petre

Dr. Traila Alexandru Petre medic primar ginecolog, supraspecializare in ginecologie oncologica, Institutul Oncologic Prof. Dr.I. Chiricuta.

Dr. Traila Alexandru Petre medic primar ginecolog, supraspecializare in ginecologie oncologica, Institutul Oncologic Prof. Dr.I. Chiricuta.

obstretica - ginecologie

Sectia chirurgie II ginecologie

Institutul Oncologic Prof. Dr.I. Chiricuta

luni - vineri orele 09:00 - 14:00
Camera 3, Policlinica IOCN

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0264.598.362 / 0264.598.363 / 0264.598.364 / 0264.591.281 / 0264.591.282 / 0264 450 749

Ai folosit serviciile Dr. Traila Alexandru Petre?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Un doctor care face minuni
De Topan Nicoleta pe 05 Noiembrie 2016

Buna ziua,
As vrea tare mult din povestea mea sa învățați ceva....Am fost de curând operata de d-l doctor la Oncologie Cluj.In luna Februarie a acestui an,in urma unei ecografii abdominale de rutina am fost depistata cu un chist ovarian stâng de 2 cm.Doctorul respectiv mi-a zis ceva de genul:"Aveti un chist,dar nu mergeți la ginecolog ca va prescrie anticoncepționale"😱😱😱Dupa 2 sapt m-am dus la gine pt Babeș papanicolau,analize bune,pap1....si surpriza...ginecologul mi-a prescris anticoncepționale pt 4 luni(sa elimin chistul)...In Septembrie ajunsese chistul de 9 cm.Am apelat la alt doctor..răspuns...ovarul trebuie scos!Am auzit de d-l Trăilă si atunci am simțit ca trebuie sa merg la dansul,am fost la sfârșitul lunii sept la control si in 1 nov programată la operație.Totul a decurs extraordinar,chiar daca mi-a fost teama,deoarece trebuia sa ma deschidă pe operația de cezariana!D-l doctor m-a liniștit,mi-a spus ca este o operație usoara si nu trebuie sa ma stresez.Asa a si fost!!!Mi-a extirpat ovarul stâng si trompa,chistul avea 15 cm si operația a decurs perfect.A 2-a zi m-am ridicat din pat!
D-l doctor îi multumesc din suflet pt tot,îi multumesc pt faptul ca ma vizita zilnic si îi multumesc ca mi-a oferit șansa de a mai avea copii!!!Un om minunat!Sa-i dea D-zeu sanatate,chiar face minuni!!!

Nu recomand
De Raluca pe 25 Ianuarie 2016

Aveam progranare la ora 8: 30 AM. Domnul doctor a ajuns la cabinetul din spital, la ora 12: 30. Asa ca am intrat la dansul undeva la ora 2 si ceva. Deosebit de rece, distant, nu mi-a explicat absolut nimic in legetura cu boala pe care o aveam. M-a urcat pe masa de consult, apoi mi-s spus ca ma programeaza la opratie peste 3 luni, fiindca doar atunci are loc. Am avut indrazneala sa intreb ca oare mai devreme nu se poate (fiid tumoare cancerigena, vrei sa scapi cat mai reoede de ea, si cand e vorba de cancer, in 3 luni iti pot creste flori pe burta), mi-a spus sa imi gasesc alt medic si pur si simplu S-A RIDICAT DE LA MSA SI A PLECAT!!!!
Mi se pare inacceptabil ca un medic sau orice om din lumea asta sa comporte in asa hal cu un om in suferinta, cu om care are cancer, pentru numele lui Dumnezeu.
De acolo, nemaivrand sa fiu umilita in asa hal si sa astept pe coridoare ore in sir pana binevoieste domnul medic sa isi ia in primire programarile, am ajuns la Medisprof (Cluj). Si in una din zile, asteptand in fata cabinetului, intru in discutie cu o doamna pacient, povestindu-i de experienta mea negativa cu acest domn medic. Siti ce imi spune? ''Dar i-ati pus 100 de lei in fisa medicala cand i-ati dat-o asistentei? Ca el asa asteapta."


Si atunci am inteles, ca de fapt nu erau hainele mele de vina, accentul meu, cancerul meu ci doar faptul ca nu am dat bani acestui om sa isi faca datoria.

Inteleg ca exista cazuri in care acest medic a salvat vieti, dar sa imi spuneti si mie cati bani ati dat ca sa va bage in seama si sa ai putin bun simt.

Contact Dr. Traila Alexandru Petre

Adresa

Republicii, 34-36, Cluj, Cluj Napoca

Telefon 0264.598.362 / 0264.598.363 / 0264.598.364 / 0264.591.281 / 0264.591.282 / 0264 450 749
Site www.iocn.ro
Email office@iocn.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari