Dr. Torkashvan Constantina
6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Torkashvan Constantina

Dr. Torkashvan Constantina, medic ginecolog, Clinica Anima Delfinului.

Dr. Torkashvan Constantina, medic ginecolog, Clinica Anima Delfinului.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Clinica Anima Delfinului

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.9838

Ai folosit serviciile Dr. Torkashvan Constantina?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Consultatie
De Amdreea pe 02 Septembrie 2016

Nici mie nu mi a placut deloc de D na Dr T ca nu prea avea chef de explicatii si detalii

Recomand!
De Simona pe 28 Martie 2013

Si eu am fost la doamna doctor a fost foarte ok si voi reveni in continuare.

Cu siguranta n-am sa mai revin
De Corina pe 01 August 2012

Primul meu control ginecologic a fost la dansa si pentru mine a fost un pic traumatizant., in sensul ca nu cred ca am sa mai revin vreodata la dansa la cabinet. Mi s-a parut foarte rece, distanta, plictisita, vorbeam mai mult eu si uneori aveam impresia ca nici nu trebuia sa deschid gura, nu-mi cerea detalii daca ii expuneam vreo problema, iar consultul propriu zis a fost un chin. A fost dura, deloc toleranta sau ingaduitoare si toata ziua am avut senzatia aceea dureroasa si oribila dupa mine. Tratamentul recomandat nu a avut niciun efect si sincer va spun ca am plecat de acolo neintelegand de fapt ce aveam si care era cauza. Am avut o multime de intrebari la care nu am gasit raspuns. Este posibil ca fata de alte persoane sa se fi comportant exemplar, nu contrazic pe nimeni, dar in cele doua vizite ale mele nu am fost absolut deloc multumita. Dimpotriva, am sa ma feresc tot timpul de dumneaei!

Am fost, am vazut, recomand
De AncaT pe 16 Mai 2012

Eu nu am avut deloc o experienta similara cu a doamnei de mai sus, si am fost la aceeasi doctorita. Am ajuns la dansa (culmea) cu un cupon de reducere pentru consultatie ginecologica si test Papanicolau. Chiar ma asteptam sa se uite mai asa la mine, cum se mai intampla cand te mai duci cu astfel de reduceri, insa contrar opiniei, m-a tratat cu multa rabdare si chiar a stat cu mine sa imi dea cateva sfaturi. Ma rog, acum fiecare cum percepe astfel de lucruri, insa la mine a fost ok.

Dr. Torkashvan Constantina
De Andina pe 08 August 2011

Tantica asta pare a fi o fosta functionara de la vreo institutie de stat (gen ITM, finante etc), cu mult tupeu si nesimtire din prima secunda. Asta nu ar fi nimic, dar se poarta cu grosolanie si cu zonele sensibile, pentru o amarata de recoltare de secretii a bagat doua chestii din fier de a departat, dupa care a facut recoltarea de la distanta, de parca nu e treaba ei, ii este sila. Am plecat invartindu-ma de acolo si ca sa va dati seama cam care a fost trauma va spun ca am avut senzatia acelor fiare in mine chiar si cateva ore mai tarziu. Horror. Nu va ganditi ca doar vi se pare, chiar asa este, mai ales daca aveti un bebe pe drum nici sa nu va ganditi sa veniti la aceasta doctorita.

Dr. Torkashvan Constantina
De Draganescu elena pe 18 Mai 2011

Doamna doctor m-a impresionat intr-un mod placut. Voi mai reveni la dumneaei.

Contact Dr. Torkashvan Constantina

Adresa

Soseaua Pantelimon, 245, Bucuresti, Sectorul 3

Telefon 021.9838
Site www.clinica-anima.ro
Email anima.delfinului@adpharma.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari