Dr. Tomescu Aneta
12 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Tomescu Aneta

Dr. Tomescu Aneta, medic primar Obstetrica - Ginecologie, Cabinet Medical individual Dr. Tomescu Aneta.

Dr. Tomescu Aneta, medic primar Obstetrica - Ginecologie, Cabinet Medical individual Dr. Tomescu Aneta.

Obstetrica - Ginecologie

Obstetrica - Ginecologie

Cabinet Medical individual

0241.694.159

Ai folosit serviciile Dr. Tomescu Aneta?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Tomescu Aneta
De Simona pe 28 Ianuarie 2014

Vreau sa merg si eu la o consultatie la doamna doctor Tomescu, imi poti spune ce parere ai? Ce program are si cum o pot gasi?

Dr. Tomescu Aneta
De Vaduva Lacramioara pe 04 August 2013

Buna ziua. Sunt insarcinata in 16 saptamani, merg la domnul dr. Tomescu (fiul doamnei dr) si sunt foarte multumita de felul cum sunt tratata, mai ales ca am probleme, am un cerclaj facut de dumnealui. Deocamdata sarcina merge ok, sper in continuare. Preturile sunt ca si la ceilalti medici, ei fac garzi si in spital si lucrul cel mai bun este ca il poti suna oricand ai nevoie si vine daca ai o urgenta. Vi-l recomand cu caldura.

Dr. Tomescu Aneta
De Danadidi pe 25 Ianuarie 2013

Eu am nascut prin cezariana, acum 3 ani (in 2010) cu doamna dr. Tomescu in spital si m-a costat atunci 400 euro. Am fost foarte multumita, totul a fost in regula. Intr-adevar tarifele pot fi considerate cam mari, depinde si de bugetul fiecaruia. La momentul acela si pentru mine a fost un efort financiar consultatiile lunare (150 RON)+ nasterea, dar acum pot spune doar ca totul a meritat, iar fetita noastra e sanatoasa, ceea ce e cel mai important.

Dr. Tomescu Aneta
De IULIANA pe 05 Aprilie 2012

Buna, eu am 14 saptamani de sarcina. Sunt la dr. Tomescu si am o sarcina cu probleme si sunt foarte multumita. Stiti preturile la nastere in spital?

Dr. Tomescu Aneta
De Popescu felicia pe 25 Februarie 2011

La inceputul lunii dec. 2010 am facut programare la dr. Tomescu. Cum era de asteptat am fost programata la inceputul lunii februarie, de la un simplu control de rutinacum am specificat ca vreau, hai sa facem si papanicolau hai si lama hai si eco sa masuram ovarele si la sf asistenta imi cere 350 ron si cica am prins si o promotie de mi-a luat atat. Mi-a spus ca daca vreau chitanta sa astept ca trebuie sa o scrie si mai dureaza. Exagerat de mult.

Dr. Tomescu Aneta
De Alex pe 31 Ianuarie 2011

O fi doctorita buna ca medic, dar vreau sa va spun ca acum 1 ora am fost la dansa la cabinet si asistenta mi-a cerul 450 RON pentru o consultatie si un echo. Este o suma imensa asa ceva nu exista. Preturile erau scrise pe o foaie lipita pe usa si este chiar vis-a vis de Trocadero, in spatele unui bloc.

Dr. Tomescu Aneta
De Cristina pe 04 Ianuarie 2011

Este un medic de exceptie, eu am reusit sa tin sarcina numai datorita dansei. Mentionez ca inainte am pierdut o sarcina la 5 saptamani. Eram pacienta doctorului Cristureanu. La dansa am ajuns printr-o recomandare si din prima mi-a placut pentru ca are experienta si stie ce face E si un foarte bun ecograf. La 12 saptamani mi-a zis deja sexului copilului. Mie una mi-a dat incredere si m-a ajutat enorm. Ii multumesc din suflet pentru tot si ii doresc multa sanatate.

Dr. Tomescu Aneta
De Alina pe 30 Noiembrie 2010

As fi interesata si eu de doamna dr. Tomescu pentru ca as vrea sa devin mamica in viitorul apropiat. Din cate citesc pe forum am inteles ca este un medic foarte bun.

Dr. Tomescu Aneta
De Talmacel Manuela Nicoleta pe 17 Noiembrie 2010

E foarte buna in ceea ce face. Eu am nascut cu dansa (cezariana) si totul este in regula iar la al 2-lea copil tot la dansa ma voi duce! Ma tin de dansa ca scaiul.

Dr. Tomescu Aneta
De Allev` pe 17 Noiembrie 2010

Da, este la clinica Isis din Constanta. Este clinica privata. Eu cu ea nasc si merg la clinica particulara. Sunt foarte multumita de ea ca medic.

Contact Dr. Tomescu Aneta

Adresa

Alexandru Lapusneanu, 64, Bl. LE8, Sc. A, Ap. 1, Constanta, Constanta

Telefon 0241.694.159
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari