Dr. Todorut Florina Maria
15 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Todorut Florina Maria

Dr. Todorut Florina Maria medic primar obstetrica ginecologie in cadrul Spitalului Athena din Timisoara.

Dr. Todorut Florina Maria medic primar obstetrica ginecologie in cadrul Spitalului Athena din Timisoara.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Spitalul Athena Timisoara

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0256.270.000

Ai folosit serviciile Dr. Todorut Florina Maria?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

un om extraordinar
De Simona STAN pe 09 Mai 2014

A fost, este si va ramane medicul meu ginecolog. Un omextraordinar si un medic de nota 10. Cu ajutorul Dansei am adus pe lume o printesa sanatoasa.

Medic foarte bun
De Mihaela pe 21 Martie 2014

Eu am nascut cu dna Todorut in 2013. Am avut o sarcina cu placenta previa care cu sangerari incepand cu saptamana 32. Am fost internata in spital timp de 2 saptamani si s-a purtat foarte frumos cu mine, dar si cu celelalte paciente chiar daca nu erau pacientele ei.

La fel si rezidenta ei. Cand nu putea sa vina ea la mine il trimitea pe sotul ei. Dupa tratamente cu Ginypral, stres maxim la 34 saptamani am nascut un baietel sanatos de 2350 gr.

Sunt foarte multumita de ea si la urmatoarea sarcina tot la ea ma voi duce, chiar daca tarifele de la cabinet sunt ceva mai mari decat in alte cabinete. Personalul de la receptie lasa cam de dorit, in rest e curat, dna dr e ok.

Nastere
De Stamate gabriela pe 18 Aprilie 2012

Cat ai platit pentru nastere cu tot si ce facilitati ai avut?

Dr. Todorut Florina Maria
De O fata pe 30 Martie 2012

Unde as putea sa o gasesc acum pe doamna Todorut Florina? Este la spitalul Athena inca?

dr. Todorut Florina
De BODEA MELANIA pe 18 Ianuarie 2012

Doamna dr. este o femeie si un medic deosebit. Am nascut cu dansa in 2009 o fetita superba. Am mers la dansa de la inceputul sarcinii si am nascut la Odobescu. O recomand la oricine din tot sufletul si nu imi pare rau ca am ales-o pe dumneaei. Este un medic foarte bun , are rabdare si este si foarte draguta.

Super ok
De Violeta cornea pe 13 Ianuarie 2012

Eu am nascut de doua ori cu D-na Todorut, sunt foarte bine, a venit cand am chemat-o de acasa m-a operat de urgenta, nu am nicio problema, iar la cabinet e foarte ok si te trateaza bine pentru orice problema ar fi, preturile sunt acceptabile. O recomand cu mare drag, orice problema aveti cereti si parerea ei ca e ok, nu se pronunta cu probabil ca alti doctori.

Foarte multumita
De Gisele pe 02 Ianuarie 2012

Eu am nascut la spitalul Athena cu dna dr. Todorut si am fost foarte multumita, s-a ocupat foarte bine de mine si in timpul sarcinii, si la nastere. Am avut operatie de cezariana si totul a decurs fara probleme. Desi nasterea a survenit in timpul noptii, a venit intr-un timp foarte scurt si m-a operat. O recomand cu toata inima!

Dr. Todorut Florina Maria
De Vio pe 28 Octombrie 2011

Nu as renunta la serviciile doamnei doctor Todorut pentru nici un alt renumit medic. Este de nota 10+.

Mergeti cu toata increderea la d-na Dr. Todorut!
De Ana-Maria pe 29 Iunie 2011

Buna, sunt una din pacientele d-nei Dr., si vroiam sa mai aduc un "plus",pe langa multe alte "plusuri" primite de d-na Todorut. Este o Doamna in toata puterea cuvantului, si un om pasionat de meseria lui, fapt care se reflecta si in atitudinea ei fata de oameni. Seriozitatea, constinciozitatea si modestia, sunt doar cateva calitati ale unui om care izbandit prin propria munca, munca care o face cu sufletul. Tocmai de aceea este altfel decat "ceilalti". As mai vrea sa fac o remarca: nu intotdeauna un titlu universiar inseamna ca esti printre cei mai buni.De ce? Simplu: titlurile universitare in general, se obtin la fel ca functiile in politica.Este doar o parere proprie,dar avizata. Pasiunea pentru munca care o faci te face sa fi cel mai bun. Ea este un om pasionat de ceea ce face, si de aceea are rabdare, disponibilitate. Sunt multe lucruri bune de spus despre d-na. Dr.Todorut. Ma opresc aici.

Dr. Florina Todorut, Dr. Attila Fogarasy
De Laura Clipa pe 28 Aprilie 2011

D-na dr. Todorut est un profesionist extraordinar si ca om este extrem de clada si placuta dand pacientelor un sentiment de incredere si siguranta. Cu ani in urma, un renumit medic ginecolog mi-a spus ca nu voi putea duce nicio sarcina din cauza unei malformatii a uterului si ca imi recomanda o interventie chirurgicala, pe care eu nu am vrut sa o fac. D-na doctor de la inceput m-a asigurat ca voi avea copii, iar atunci cand s-a intamplat am fost fericita si fara niciun stres. Datorita tratamentului administrat in sarcina, am reusit sa o duc pana la 35 de saptamani si sa dau nastere unui baiat de aproape 2 kg, insa perfect sanatos. D-na doctor impreuna cu doctorul Attila Fogarasy fac o echipa foarte buna, iar cezariana a decurs foarte bine si recuperarea la fel. Le multumesc pentru profesionalismul si atentia pe care mi-au aratat-o. De asemenea, multumesc intregii echipe a clinicii Athena, de la doamnele doctor neonatoloage extrem de bine pregatite si devotate si asistentele foarte dragute, atente cu mamicile si bebeii, pana la infirmierele de pe sectie. Clinica Athena este cea mai buna dovada ca si in Romania se poate asigura actul medical la standarde occidentale.

Contact Dr. Todorut Florina Maria

Adresa

Calea Aradului, 113, Timis, Timisoara

Telefon 0256.270.000
Site www.athenahospital.ro
Email contact@athenahospital.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari