Dr. Todea Cezarin
7 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Todea Cezarin

Dr. Todea Cezarin, medic primar obstetrica-ginecologie, Spitalul Dominic Stanca Cluj.

Dr. Todea Cezarin, medic primar obstetrica-ginecologie, Spitalul Dominic Stanca Cluj.

obstetrica-ginecologie

obstetrica-ginecologie

Spitalul Dominic Stanca Cluj

0264.434.364

Ai folosit serviciile Dr. Todea Cezarin?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. de nota 10
De Ciuta Elena pe 24 Octombrie 2016

Un medic foarte bun, atent si rabdator, recomand oricui o consultatie la dumnealui

DR. Exceptional
De Andreea pe 11 Mai 2015

domnul dr. Todea este un dr. exceptional! profesionist! vi-l recomand cu incredere!

Este un medic extraordinar
De Anca pe 26 Aprilie 2013

Este un medic deosebit, il recomand cu multa incredere si caldura!

Un medic deosebit
De Bulgariu iuliana pe 13 Februarie 2013

Un medic deosebit. Capeti siguranta si increderea cand vorbesti cu dumnealui, dar mai ales te bucuri dupa ce si-a facut meseria cu profesionalism. Il recomand cu caldura.

Un medic care trebuie sa nu mai sa predea medicina
De Sanda pe 05 Ianuarie 2013

Rezervat cu pacientii, toata energia lui foloseste in scop didactic, profesia ca medic lasa de dorit.

Un medic extraordinar
De IVANCIUC ROZICA pe 14 Mai 2012

Este un medic excelent, un om de apreciat. Il recomand cu caldura.

Dr. Todea Cezarin
De ALINA pe 15 Octombrie 2010

Superlativ.

Contact Dr. Todea Cezarin

Adresa

21 Decembrie 1989, 57, Cluj, Cluj Napoca

Telefon 0264.434.364
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari