Dr. Titianu Monica
96 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Titianu Monica

Dr. Titianu Monica - medic specialist obstetrica ginecologie.

Dr. Titianu Monica - medic specialist obstetrica ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul clinic de obstetrica ginecologie Cuza- Voda

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon 0721.659.451 / 0232.213.000

Ai folosit serviciile Dr. Titianu Monica?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Nu recomand
De Petronela Petro pe 13 Februarie 2018

Am mers la controale de vreo 10 ori..
Doamna este mereu plictisita și tăcută. Nici macar nu zâmbește și te face sa te simți prost daca întrebi ceva sau ceri un sfat. Comunicarea lipseste iar grija si interesul fata de pacient sunt minime. Nu am oferit niciodată cadouri sau bani, poate de asta.
Mergeți la medici care au darul si dorința de a face bine, care iubesc oamenii și îi ajută

Doctor foarte bun recomand
De Larisa pe 29 Noiembrie 2017

Imi poate spune cineva adresa de mail al doamnei doctor titianu

Un medic exceptional
De Larisa pe 22 Noiembrie 2017

Recomand cu toata inima. Este acel om care despica firul in patru pana se lamureste, inainte sa puna un diagnostic. Am mers la dumneaei inca de dinainte de sarcina. Fiecare intrebare mi-a fost lamurita pe tot parcursul celor 9 luni, fiecare raspuns a fost prompt, sarcina nu a fost una foarte usoara si de aceea la fiecare semn de intrebare o sunam. Fie ca era dimineata,seara sau wekeend absolut de fiecare data am primit raspuns. Nasterea a decurs foarte bine, recuperarea rapida si cicatricea este fara repros. Pentru mine este un om care ma face sa zambesc de fiecare data cand imi amintesc de Dumneaei. Am nascut in martie 2015 un baietel cu Doamna Doctor si la urmatoarea sarcina cu siguranta tot la ea voi merge.

Cabinet particular
De Cristina pe 07 Noiembrie 2017

Buna ziua, în afara de Providenta si Maternitatea Cuza Vodă unde mai ofera consultații dna. doctor?
Multumesc.

Un medic f bun
De Ionela pe 06 Noiembrie 2017

Un super doctor, un om exceptional de bun, bland, serios, profesionist, atent si foarte sigur de tot ceea ce face. Recomand cu tot sufletul.

Nu recomand daca vreti cezariana
De Petronela pe 25 Octombrie 2017

Mi-am mai amintit cateva chestii. Cand am nascut natural 😡 contrar dorintei mele, Si am fost taiata mi sa taiat si o varica intravaginala si am pierdut foarte mult sange. Nu am putut sta cu bebelusul meu in noaptea aceea deoarece nu eram in stare sa ma tin pe picioare. A doua zi intalnindu-ma cu alte mamici pe coridoare care au nascut prin cezariana pe motiv ca au varice intravagiene. Puteam sa mor in conditiile in care mi-am facut toate controalele si ecografiile si doamna doctor nici macar nu a stiut.

Nu recomand daca vreti cezariana
De Petronela pe 25 Octombrie 2017

Cand m-am dus la prima consultatie am spus doamnei doctor ca doresc sa nasc musai prin cezariana deoarece mie foarte frica sa nasc natural si dumnei a fost de accord motiv pentru care am acceptat sa imi supravegheze sarcina. Cand mia venit sorocul doamna doctor a refuzat sa imi faca cezariana si am fost obligata sa nasc natural. Acum eu nu mai sunt om, e ca si cum ai spune ca tie frica de paianjeni si iti arunca cineva o caruta de paianjani pe tine. Am renuntat la contract de 3000 de lire pe luna in Anglia pentru a sta in romania si a naste in romania prin cezariana. Acum fac terapie la psiholog si credeti-ma ca dupa o luna jumatate inca ma culc si ma trezesc plangand. Este o persoana distanta, rece, tacuta, nu explica ce se intampla. Nu o recomand!!! Cautati alti doctori fetelor, cititi si recenziile negative caci eu am trecut prin ele si am zis ca mie nu mi se poate intampla asta. Sunt medici buni doar ca nu stim noi sa ii cautam.

Intimitate
De Sonoecomed pe 11 August 2017

D.na dr este ok, singura problema este la cabinetul SONOECOMED, si anume, nu exista un paravan in dreptul locului de consultatie! Ai toata sansa ca cineva care deschide usa sa te surprinda in.....toata splendoarea ( mai ales ca e si bine ''focalizata'' cu lumina!). Pe langa stressul consultatiei, exact acesta mai lipsea, sa intre un sot, tata si sa vada ....tot!

Medic exceptional
De Mihai Ana Maria pe 17 Iulie 2017

Dat fiind că sunt la prima sarcină și că sunt o persoană mai panicoasă de fel cu nenumărate întrebări, cred că doar Dumnezeu mi-a scos-o în cale pe doamna doctor Monica Titianu. Este un medic excepțional, profesionist și un om de-o mare bunătate!

un medic si un om minunat
De VSanziana pe 03 Iulie 2017

merg la dna dr din noiembie si de fiecare data m-a intampinat cu multa rabdare si profesionalism. Am schimbat 2 medici pana am ajuns la dnei iar acum stiu sigur ca sunt pe maini bune.Pe langa faptul ca are zeci de paciente zilnic isi face timp sa ti raspunda la telefon si la email doar pt a te linisti ! Eu o recomand cu mult drag !

Contact Dr. Titianu Monica

Adresa

Cuza Voda , 34, Iasi, Iasi

Telefon 0721.659.451 / 0232.213.000
Email moni_titianu@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari