Dr. Timofei Valentina
10 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Timofei Valentina

Dr. Timofei Valentina medic specialist obstetrica - ginecologie, Centrul Medical Visa Med Tulcea.

Dr. Timofei Valentina medic specialist obstetrica - ginecologie, Centrul Medical Visa Med Tulcea.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Centrul Medical Visa Med Tulcea

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0240.511.110

Ai folosit serviciile Dr. Timofei Valentina?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr timofei
De Dorina pe 25 Ianuarie 2016

Aceasta dr monteaz─â si sterilete? Daca da de care si la ce pret? Multumesc

Dr. Timofei Valentina
De Anisoara pe 16 Octombrie 2014

Nu sunt multumita de angajatele doamnei doctor, datorita faptului ca fac programari si nu sunt respectate si ma refer la doamna de la receptie care pe langa faptul vorbeste ca la coltul strazii, nu lucreaza cu profesionalsim, lipsa de respect la adresa pacientei. In sistem privat, pe banii nostrii sa nu ti se respecte ora de programare si sa mai fi luat peste picior, nu este ok. Se intra la doamna doctor in functie de cunostinte. Asta e motivul pentru care se pleaca in alte orase pentru monotorizarea sarcinilor.

Dr. Timofei Valentina
De Marian,tulcea pe 05 Decembrie 2013

Azi 05.12.2013 am fost cu sotia mea la domnisoara doctor pentru o problema destul de complicata (dupa ce in prealabil ne-am informat si am aflat ca domnisoara doctor este foarte atenta si priceputa cu pacientii). Ne-a trimis dupa bilet de trimitere si adeverinte iar la intoarcere nu a mai dorit sa vorbeasca cu sotia mea pe motiv ca e foarte aglomerata si nu o intereseaza (era de garda pana dimineata), cred ca putea sa gaseasca putin timp.
Sotia mea a ramas insarcinata pentru a doua oara si la fel de complicata sarcina ca si prima avand o malformatie a uterului (uter bicorn). Prima a fost un succes tinand cont ca a nascut la termen in ciuda problemelor in timpul sarcinii si avem acum o fetita superba de 3 ani. Am incercat sa mai avem copii nestiind care sunt riscurile in speranta de a mai avea si un baietel. Din pacate, am avut acelas ghinion si sa avem aceleas probleme ca la prima, dar din pacate aceasta sarcina s-a oprit din evolutie la 5 sau 6 saptamani, am fost pana la Constanta sa ne convingem ca nu mai exista bebe. Asa ca am recurs la net pentru documentare si sa facem ce nu ne doream acel chiuretaj si astfel am ajuns la acest minunat medic care te lasa sa zaci cu bebele mort sau embrion ce o fi la inceput si nu are timp de tine. Nu ma deranja daca ne trimitea la un alt medic daca era asa de ocupata, dar nu sa-ti intoarca spatele cand tu esti cu inima franta si suferi.

Un om intre oameni
De Anonim pe 26 Februarie 2013

Da, d-na doctor Timofei Valentina este o doamna deosebita cu un suflet deosebit si profesionalism de exceptie. Ii dorim tot binele din lume. Cu deosebita stima.

Un om in adevaratul sens al cuvantului.
De BUCUR PAUNA pe 20 Decembrie 2012

Mii de multumiri si toata recunostinta pentru domnisoara doctor Timofei Valentina, un om cu toate calitatile si un foarte bun specialist. Am fost operata de dansa pe data de 14 noiembrie 2012 si o recomand tuturor. Pe langa profesionalismul cu care trateaza pacientii, alina suferinta si cu sufletul dansei cald si zambetul care iti da curaj si incredere. Ii doresc multa sanatate, bucurii si impliniri. Sarbatori fericite!

Dr. Timofei Valentina
De Ganea ancuta simona pe 19 Septembrie 2012

Intr-adevar o doctorita din Tulcea priceputa si care isi da tot interesul! Felicitari si multumim pentru serviciile acordate! Sunt la a 2-a nastere prin cezariana cu dansa si sunt foarte multumita de cum m-a tratat! O recomand cu incredere tuturor viitoarelor mamici!

Dr. Timofei Valentina
De MARIUS pe 26 Aprilie 2012

Este cel mai bun medic din Tulcea. Multumim pentru asistenta medicala acordata, sa fiti sanatoasa!

Dr. Timofei Valentina
De CUZMIN FELICIA pe 03 Noiembrie 2011

Si eu sunt o mamica care a nascut cu dna. dr. Timofei si sunt foarte multumita. M-a avut sub supraveghere toata sarcina pentru ca am avut o sarcina foarte grea, imi era rau tot timpul si numai prin spital am stat. Ea a avut grija de mine si sa ii dea Dumnezeu sanatate.

Dr. Timofei Valentina
De Valy zibileanu pe 24 Iunie 2011

Sunt de aceeasi parere si eu am nascut cu dansa si sunt foarte multumita.

Dr. Timofei Valentina
De Cristina pe 11 Februarie 2011

Toata stima si increderea pentru doamna doctor Timofei, am nascut cu dansa si pot spune ca este un doctor foarte bun. O recomand tuturor viitoarelor mamici.

Contact Dr. Timofei Valentina

Adresa

Unirii, 2, Tulcea, Tulcea

Telefon 0240.511.110
Site www.visamed.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari