Dr. Tica Vlad Justin
3 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Tica Vlad Justin

Dr. Tica Vlad Justin medic ginecolg, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta.

Dr. Tica Vlad Justin medic ginecolg, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0241.662.222 / 0241.503.444

Ai folosit serviciile Dr. Tica Vlad Justin?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Tica Vlad Justin
De Tanase liliana pe 07 August 2013

Este un medic super bun si foarte devotat meseriei. Datorita dansului pot spune ca traiesc si in ziua de azi.

Dr. Tica Vlad Justin
De Georgiana pe 09 Februarie 2011

Tot respectul pentru acest medic, este dedicat meseriei.

Dr. Tica Vlad Justin
De Ela pe 03 Februarie 2011

Daca vreti sa fiti bine, va sfatuiesc sa nu va duceti la acest medic.

Contact Dr. Tica Vlad Justin

Adresa

Constanta, Constanta

Telefon 0241.662.222 / 0241.503.444
Site www.spitalulconstanta.ro
Email scju_secretariat@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari