Dr. Taut Alain Florin
20 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Taut Alain Florin

Dr. Taut Alain Florin, medic obstetrica ginecologie, Cabinet Medical Obsterica - Ginecologie.

Dr. Taut Alain Florin, medic obstetrica ginecologie, Cabinet Medical Obsterica - Ginecologie.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Cabinet Medical Obsterica - Ginecologie

luni: 16:00 – 19:00
marti: 16:00 – 19:00
miercuri: 16:00 – 19:00
joi: 16:00 – 19:00
vineri: 16:00 -19:00
sambata: 09:00 – 12:00
cu exceptia zilelor de garda

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0747.562.022 / 0745.919.971

Ai folosit serviciile Dr. Taut Alain Florin?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Va rog sa ma ajutati
De Madalina pe 05 Ianuarie 2017

As dori si eu nr. Domnului TAut ma puteti ajuta il am pe cel de la cabinet dar pe cel personal nu il am va rog sa ma ajutati.

Nu cunosc în Calarasi un medic mai bun
De Constantin pe 26 Iulie 2016

Am avut de mai multe ori probleme și ce a spus domnul doctor Taut la fel ne-au spus și alți medici specialiști cu diverse grade .

tautuI
De Daniela pe 18 Martie 2016

De acord cu Oana, nu stiu cum fojoseste acel ecograf, pe ghicite cred, pentru ca la noi a pus diagnostic clar de cancer , ba din contra ma informat asupra ceea ce urma sa se intample mai rau, trei zile nu am fost oameni pana am ajuns la Bucuresti unde am consultat la IOB un medic ginecolog care-si cunoaste intr-adevar meseria si care bineinyeles a contestat diagnosticul acestui doctor Taut, sunt dezamagita si foarte suparata pe acest doctor

Dr.Taut
De Georgiana pe 30 Septembrie 2015

Este un doctor foarte bun. Daca era nepregatit, cum se scrie pe aici nu cred ca mai putea profesa. Oricum eu am fost o singura data la d-nul doctor, urmeaaza a doua oara si sunt super multumita. Doamnele sau domnisoarele sa consulte alt doctor mai pregatit si mai experimentat:))

Taut
De Oana pe 24 Iunie 2015

Cel mai mincinos si nepregatit doctor. Degeaba are aparatura daca habar nu are. Din cauza lui eram sa mor si eu si bebelusul. Mi-a promis k imi face cezariana si nu mi-a facut. Am ajuns la spital cu contractii a venit m-a consultat si a zis k nasc normal cu toate ca in urma cu 3 zile a zis k bebe e prea mare si o sa-mi faca cezariana. Am stat de la 6 dim pana la 12 noaptea in calarasi incercand sa nasc dar nu am putut si m-au trimis de urgenta la slobozia (tin sa mentionez k taut a venit doar putin la mn si a plekt lasandu-ma cu dr ionita kre era de garda) pt cezariana si akolo in cele din urma dupa ink 6 ore de travaliu am nascut prin cezariana. Dak nu erau doctorii de akolo muream si eu si bebe pt k aveam sarcina depasita de termen si bebele avea cordonul ombilical infasurat de 3 ori dupa gat si din cauza termenului depasit in loc de lichid amniotic aveam un lichid verde noroios. Mi-au resuscitat bebele si aqm e f bn si eu la fel. Nu va mai duceti la acest doctor sa dati atatia bani si sa nu faca nimic nici makr nu ii pasa k din cauza lui poate muri o mama si copilul ei. Inca ceva aveam placenta plina cu ghaguri de sange si knd l-am intrebat dak e grav a zis k nu e nici o problema. Habar nu are ce face. Sa-i fie rusine si sa se gandeasca k e un Dumnezeu akolo sus si ii vede pe toti .

taut
De Mioara pe 10 Iunie 2015

Rusine domnului doctor...9 luni de zile am fost la control..ma asigurat k nasc normal...si ca vine sa asiste la nastere iar cand a venit ziua sa nasc...nu a mai venit...daca nu era doctora Gandea muream si eu si copilul...k a avut probleme...in primul rand am nascut prin cezariana..si cel mai rusinos lucru este ca l am sunat si ma mintit k vine si nu a venit...si nici nu a mai rasp la tel . RUSINE

Nota 10!
De Maryna pe 28 Martie 2012

Dl dr. Taut e un dr foarte bun! Il recomand!

The best
De SYULEYMANOVA MIRELA pe 03 Ianuarie 2012

Cel mai bun in domeniu. Un doctor de nota 10 am mare incredere in dansul, cel mai bun.

Caut un ginecolog in Calarasi
De Liliana pe 07 Decembrie 2011

Buna, Am 36 de ani si caut un medic in Calarasi care practica inseminare artificiala. Poate ai putea sa ma ajuti cu cateva sfaturi pentru ca timpul trece si in curand va fi prea tarziu.

Dr. Taut Alain Florin
De Corina pe 16 Noiembrie 2011

Doamnelor, am auzit ca domnul doctor Taut ar suferii de o boala grava incurabila si ca nu mai profeseaza! Stie cineva ceva? Nu vreau sa cred ca e adevarat pentru ca domnul doctor nu merita asa ceva!

Contact Dr. Taut Alain Florin

Adresa

Belsugului, Calarasi, Calarasi

Reper Bl.M20, sc.2, parter (vis-a-vis de "Hania")
Telefon 0747.562.022 / 0745.919.971
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari