Dr. Tau Catalin
37 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Tau Catalin

Dr. Tau Catalin medic ginecolog, Clinica Obstetrica si ginecologie I, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara.

Dr. Tau Catalin medic ginecolog, Clinica Obstetrica si ginecologie I, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara.

obstetrica - ginecologie

Clinica Obstetrica si ginecologie I

Clinica Obstetrica si ginecologie I, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0356.463.001

Ai folosit serviciile Dr. Tau Catalin?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Respect
De Nela pe 25 Ianuarie 2018

Domn doctor Tau un om si un medic extraordinar,il recomand cu toata increderea.

Un medic extraordinar
De Emina pe 17 Mai 2017

Este de departe cel mai bun medic din câți am întâlnit vreodată! Am avut o sarcină cu probleme de la bun început, dar am putut conta mereu pe Cătălin, îl găseam la telefon la orice ora, dacă nu răspundea pe loc, mă resuna! A venit în toiul nopții de la Timișoara ca să nasc cu el la Arad! Îl recomand din suflet este un cu adevărat un medic și un om desăvârșit!!!

Respect
De JUNC ROXANA pe 24 Februarie 2017

Cata a fost cel care a monitorizat prima sarcina in urma careia am nascut usor in mod natural, iar acum, la cea de-a doua sarcina sunt fericita sa declar ca merg cu multa incredere si optimism pe mana acestui Doctor si Om in acelasi timp.

Dr.Tau
De Roxana pe 17 Mai 2016

Bună ziua,îmi poate spune cineva unde are cabinet domnul doctor Tău,în Timișoara?mulțumesc

Dr.Tau
De Denisa pe 04 Mai 2016

Buna ziua îmi poate spune cineva la ce clinica il pot gasi pe dr.Tau in arad?multumesc

Tau Catalin
De Elena pe 03 Martie 2016

Eu nu sunt multumita de dr Catalin, nu are rabdare si nu am apucat sa ii pun nicio intrebare mai ales ca sunt la prima sarcina, te consulta si intr-un minut repede altcineva si nici nu expica la paciente ce au de facut exact cand merg la analize,de ce au nevoie etc. Eu nu voi mai merge la dansul,o sa imi caut pe altcineva.

Dr. Tau Catalin
De Criss pe 23 Ianuarie 2015

Ai nascut natural cu Dr. Tau Catalin?

Dr. Tau Catalin
De Cristina pe 04 Aprilie 2014

Este un om deosebit. Am fost foarte multumita din toate punctele de vedere. Ii voi ramane recunoscatoare toata viata pentru dulceata de copil pe care o am!

Un medic extraordinar
De Lili pe 22 Martie 2014

Este un medic extraordinar, am nascut in 2009 cu dansul si nu am ce sa ii reprosez!

Un nr. de contact, va rog
De Roxana pe 09 August 2013

Va rog frumos, poate cineva sa imi dea nr. personal al domnul doctor Tau Catalin, printr-un mesaj privat? Multumesc frumos.

Contact Dr. Tau Catalin

Adresa

Bulevardul Victor Babes, 12, Timis, Timisoara

Telefon 0356.463.001
Site www.hosptm.ro
Email judetean@hosptm.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari