Dr. Taroi Cristi
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Taroi Cristi

Dr. Taroi Cristi medic ginecolog, Ginepro Medical.

Dr. Taroi Cristi medic ginecolog, Ginepro Medical.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Ginepro Medical

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0269.243.884

Ai folosit serviciile Dr. Taroi Cristi?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Incredere si confort
De Lavinia pe 25 Ianuarie 2016

Ma bucur ca am ales ca si medic un profesionist , un om in preajma caruia te simti in largul tau, care are rabdare sa explice totul, care iti inspira atat de multa incredere. Cred ca, greseala celor care avem nevoie de serviciile de specialitate ob/ gin, este ca acordam credit doar celor dupa care asteptam 3-6 luni pt o programare.
Multumesc, Cristian!!!

un medic foarte bun
De Elena pe 29 Aprilie 2015

Merg la dr Taroi de mult timp.este devotat si se implica in tot ceea ce înseamnă sarcina si preconcepție. Il recomand

Un medic deosebit
De Nistor Laura pe 15 Iulie 2013

Desi este tanar, dr. Taroi este unul dintre putinii medici extrem de devotati, comunicativi si impecabili d.p.d.v profesional pe care mi-a fost dat sa-i intalnesc vreodata! Tot respectul din partea mea!

Eficienta, incredere
De Torok Aissa pe 30 Iulie 2011

Sunt foarte multumita de serviciile acordate din toate punctele de vedere.

Contact Dr. Taroi Cristi

Adresa

Somesului , 11, Sibiu, Sibiu

Telefon 0269.243.884
Site www.ginepro.ro
Email info@gynepro.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!