Dr. Taralunga Roxana
8 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Taralunga Roxana

Dr. Taralunga Roxana medic specialist obstetrica ginecologie.

Dr. Taralunga Roxana medic specialist obstetrica ginecologie.

obstetrica ginecologie

Departamentul Obstetrica Ginecologie

Clinica Agermed

program clinica:

luni – vineri 09:00 – 20:00

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.317.17.33 / 021.317.17.34

Ai folosit serviciile Dr. Taralunga Roxana?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Respect
De Geanina pe 20 Mai 2016

O recomand din tot sufletul pe dna.doctor Roxana,mi-a urmarit sarcina pe tot parcursul ei si vreau sa zic ca este de un calm uimitor si nu se arunca sa-si dea cu parerea pana nu este sigura de ceea ce spune.Un medic cum multi ar trebui sa fie

Foarte in regula
De Miha pe 30 Septembrie 2014

Este cea mai draguta si mai atenta la detalii, iti da o sumedenie de informatii, pare o femeie normala si cu mult bun simt. Eu am mers in doua saptamani la 4 ginecologi diferiti (sunt insarcinata si caut pana imi convine). Dumneaei castiga detasat.

Dr. Taralunga Roxana
De Florentina pe 19 August 2014

Buna seara,

Doresc sa intru în contact cu dna. Dr. Taralunga. Ma poate ajuta cineva cu numarul dumneaei de telefon?

Va multumesc.

Florina.

Respect
De ANCA BUTNARIU pe 06 Februarie 2014

Cunosc parerile mai multor pacienti ai doamnei dr. Taralunga Roxana, sunt excelente: bun profesionist, are rabdare cu toti, indiferent de nivelul de cunostinte medicale, amabila, puctuala. Nota 10!

Un doctor extraordinar!
De Pacient pe 10 Februarie 2012

Sotia mea a nascut cu doamna doctor Taralunga la Euroclinic si pe tot parcursul sarcinii a fost deosebit de amabila si rabdatoare cu toate intrebarile pe care le puneam! O recomand cu mare incredere. Daca toti doctorii ar fi asa ca dansa, cu totii am merge cu placere la doctor!

Dr. Taralunga Roxana
De Irina pe 19 August 2011

Eu merg la dumneaei la Euroclinic de la inceputul sarcinii (sunt in 34 de sapt acum) si este intr-adevar o doctorita extraordinara. De fiecare data cand am avut o nelamurire dumneaei mi-a explicat cu calm si rabdare pana cand m-am lamurit. Niciodata nu am fost "expediata".Intotdeauna mi-a raspuns la telefon. Daca au fost situatii cand nu a putut sa imi raspunda pt ca era intr-o interventie m-a sunat inapoi cand a terminat.
O sa va tin la curent cum a decurs nasterea. Mai e putin. :)
Da, este si la Sfantul Pantelimon, dar acolo eu nu am fost niciodata doar mi-a spus in treacat ca este si la acel spital.

Dr. Taralunga Roxana
De MIHAELA pe 26 Iulie 2011

Daca este vorba despre aceeasi doamna doctor care lucreaza si la spitalul sf. Pantelimon, pot sa-ti spun doar ca e o doctora extraordinara care pe mine m-a ajutat extraordinar de mult intr-un moment foarte greu din viata mea! Si cu banii nu stiu ce sa zic pentru ca mie nu mi-a luat nimic!

Dr. Taralunga Roxana
De Alexandra pe 15 Iulie 2011

Buna ziua. Am si eu o intrebare. Cunoasteti, cumva, serviciile doamnei doctor Taralunga Daniela Roxana de la spitalul Euroclinic? Astept un raspuns, va multumesc frumos.

Contact Dr. Taralunga Roxana

Adresa

Calea 13 Septembrie, 197, Bucuresti, Sectorul 5

Reper Corp C2, Etj 3 si 4
Telefon 021.317.17.33 / 021.317.17.34
Site www.agermed.ro
Email agermed@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari