Dr. Tarachiu Valentin Oprisan
7 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Tarachiu Valentin Oprisan

Dr. Tarachiu Valentin Oprisan medic ginecolog, Spitalul de Obstetrica - Ginecologie Braila.

Dr. Tarachiu Valentin Oprisan medic ginecolog, Spitalul de Obstetrica - Ginecologie Braila.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul de Obstetrica - Ginecologie Braila

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0239.618.962 / 0239.618.964

Ai folosit serviciile Dr. Tarachiu Valentin Oprisan?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Parere
De Ionela pe 19 Iunie 2017

Ce preturi are el la consultati si la ecografi ??

Dn.Dr.Tarachiu
De Simona pe 10 Noiembrie 2016

Medicul care m-a salvat de la moarte,cand nimeni nu stia ce sa mai imi faca,dupa nasterea baietelului.Mii de multumiri,un medic pe extraordinar,blajin si foarte comunicativ.un medic adevarat!

Medic foarte bun
De Nicoleta pe 21 Februarie 2012

Este un medic super-bun. E foarte bland, vorbeste fosrte frumos cu pacientele si nu e costisitor. Am o foarte mare incredere in dansul. Medic de nota 20!

Dr. Tarachiu Valentin Oprisan
De Gabi pe 12 Mai 2011

Un medic super bun, numai la el am fost cand aveam probleme.

Dr. Tarachiu Valentin Oprisan
De Lory pe 03 Februarie 2011

Toata sarcina mea a fost urmarita de el, e un doctor foarte bun, bland la vorba si foarte comunicativ, orice il intrebi, iti raspunde si cel mai important, nu cere, spaga.

Dr. Tarachiu Valentin Oprisan
De Lory pe 03 Februarie 2011

Este un medic foarte bun.

Dr. Tarachiu Valentin Oprisan
De Lory pe 03 Februarie 2011

Este un medic foarte bun.

Contact Dr. Tarachiu Valentin Oprisan

Adresa

Bulevardul Independentei , 296, Braila, Braila

Telefon 0239.618.962 / 0239.618.964
Site www.maternitatebr.ro
Email spitalog@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!