Dr. Tanasescu Elena
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Tanasescu Elena

Dr. Tanasescu Elena medic ginecolog, Centrul de Diagnostic si Tratament Bratianu.

Dr. Tanasescu Elena medic ginecolog, Centrul de Diagnostic si Tratament Bratianu.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Cabinet Medical Individual Obstetrica Ginecologie Dr. Tanasescu Elena, Centrul de Diagnostic ºi Tratament Bratianu

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0348.430.382

Ai folosit serviciile Dr. Tanasescu Elena?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Despre vizita la dr Tanasescu Elena
De Seleanu Ecaterina pe 01 Septembrie 2017

Am sunat la numarul pentru programari, mi-am facut o programare chiar ziua urmatoare, deoarece aveam o urgenta medicala si nu stiam ce sa mai fac in situatia data, doamna doctor a fost foarte amabila chiar mi-a facut un loc special in programul dansei deoarece era grav ceea ce aveam. Tratamentul a decurs bine, a avut efectele pe care mi le-am dorit si datorita ei ma bucur in continuare de o viata linistita si lipsita de dureri. Fiecare doctor pe care il intalniti o sa aiba pareri bune si rele exprimate asupra lui, esential este sa recunoasca daca nu este in competenta lui un anumit caz si toate deciziile luate sa fie in scopuri nobile.
Multumesc inca o data dna dr daca cititi acest mesaj! Va recomand tuturor prietenelor mele, sunteti o profesionista

Excelent
De Corina pe 28 Iulie 2017

Am fost la cabinetul doamnei doctor și am fost foarte mulțumită de serviciile oferite.
În cazul meu a știut să se comporte și am avut o discuție asupra problemelor mele găsind o soluție împreună .
Însă ca la fiecare medic în parte trebuie să existe cineva care să manifeste o părere negativă.
Îmi pare rău pentru experiența exprimata de persoana de mai sus, acum fiecare judecă și face propriile decizii în ceea ce privește vizita la acest medic.
Sper că sfaturile mele au fost utile și mult succes tuturor !

Multumesc doamna doctor
De GORCSI NADINA pe 26 Februarie 2013

Multumesc doamnei doctor pentru tot ajutorul acordat la nastere. Este o persoana deosebita. Am fost foarte multumita.

Dr. Tanasescu Elena
De Anonim pe 27 Februarie 2011

Am fost la un control la dna. doctor si mi-a parut foarte rau. Nu stie sa se comporte cu pacientele.

Contact Dr. Tanasescu Elena

Adresa

I.C. Bratianu, 62, Arges, Pitesti

Telefon 0348.430.382
Site cdtbratianu.ro
Email office@cdtbratianu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari