Dr. Tanasescu Dorin
3 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Tanasescu Dorin

Dr. Tanasescu Dorin medic specialist ginecologie, Centrul Medical Laser System.

Dr. Tanasescu Dorin medic specialist ginecologie, Centrul Medical Laser System.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Centrul Medical Laser System

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0257.213.211

Ai folosit serviciile Dr. Tanasescu Dorin?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Tanasescu Dorin
De Petcov lucia pe 27 Iunie 2011

Este un medic care mie mi-a inspirat incredere si ca stie ce face si ce tratament este cel mai potrivit in fiecare caz. Il recomand mai departe pentru cine doreste sa apeleze la dansul.

Dr. Tanasescu Dorin
De Anda pe 20 Februarie 2011

Consulta si in Arad? Eu stiam ca e doar in Timisoara.

Dr. Tanasescu Dorin
De Alina tivig pe 23 Ianuarie 2011

Este un medic la care am apelat cu incredere in urma cu 3 luni la recomandarea unei prietene. Il recomand si eu la randul meu. Iti vorbeste in detaliu despre problema ta si iti spune pas cu pas ce trebuie sa faci mai departe.

Contact Dr. Tanasescu Dorin

Adresa

Arad, Arad

Telefon 0257.213.211
Site www.lasersystem.ro
Email info@lasersystem.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!