Dr. Tanasescu Adrian
2 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Tanasescu Adrian

Dr. Tanasescu Adrian medic primar obstetrica - ginecologie, Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui.

Dr. Tanasescu Adrian medic primar obstetrica - ginecologie, Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0235.312.120

Ai folosit serviciile Dr. Tanasescu Adrian?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Un doctor foarte bun
De Geanina pe 02 Octombrie 2017

Este un doctor foarte bun si care isi face meseria cum trebuie chiar daca este barbat si prima data imi era rusine ..cand ai dureri de nastere numai la asta nu iti e gandul de rusine.vrei doar sa scapi..si el a fost o persoana cu adevarat profesionist!

Dr. Tanasescu Adrian
De Atanasoaie Romica pe 06 Aprilie 2011

M-ati salvat viata de doua ori, m-ati ajutat sa aduc pe lume un copil minunat. Nu exista atitea cuvinte cit sa va pot multumi, dar privirea din ochii unei mame fericite face cit toate cuvintele la un loc. Sunteti parte din familia noastra si prezent in toate rugaciunile noastre.

Contact Dr. Tanasescu Adrian

Adresa

Stefan cel Mare, 233, Vaslui, Vaslui

Telefon 0235.312.120 interior 2124
Site www.sjuvaslui.ro
Email spitjud@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!