Dr. Tanase Eugen
7 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Tanase Eugen

Dr. Tanase Eugen sef sectie, medic primar obstetrica - ginecologie, dr. in stiinte medicale.

Dr. Tanase Eugen sef sectie, medic primar obstetrica - ginecologie, dr. in stiinte medicale.

obstetrica-ginecologie

obstetrica-ginecologie

Spitalul Clinic Cfr 2

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon 021.316.25.23 / 021.316.25.31 / 021.316.25.32 / 021.316.25.33

Ai folosit serviciile Dr. Tanase Eugen?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Cel mai bun doctor ginecolog
De Fannoucb Anda pe 31 Octombrie 2017

Am nascut toti trei copii cu domnul doctor Tanase.
Cand toti imi spuneau ca sunt sterila, ca am trompe infundate, ca sunt suspecta de cancer ,etc. Dansul doar dint-un singur control si-a dat seama ca aveam nevoie doar de refacerea mucoasei uterine. Cu un tratament de trei luni anticonceptionale, a patre luna calendar , a cincea luna contact normal, a sasea luna am mers la control...surpriza eram deja gravida...Am nascut normal pe baiatul cel mare in 1994, fetita in 1995 iar in 1999 pe cel mic . Multumesc din suflet domnule doctor pentru felul in care ati fost alaturi de mine pe tot timpul sarcinilor. Il recomand din suflet pe acest suflet minunat care stie sa asculte si sa se alature de sufletul fiecarei femei, realizand astfel legatura minunata si unica - Medic si pacient- intr-o legatura de suflet pe care nu ai cum sa o uiti niciodata , facand parte din viata ta tot timpul.
Va multumesc inca o data dupa atatia ani!
Respect!

Multumire
De Gabriela pe 31 Iulie 2014

Multumesc din suflet doctorului Eugen Tanase ptr. tot ce-a facut ptr. mine ca eu sa nasc cu bine, si fetita mea sa fie bine, atat ea cat si eu, este un om deosebit, care da incredere si siguranta, nu l-am cunoscut decat in ultimele 3-4 luni de sarcina, mi l-a recomandat matusa mea din Ploiesti, mi-a spus ca este un medic foarrte bun, si asa a si fost, am o fetita minunata de un an si 7 luni, e sanatoasa, operatia a decurs, foarte bine si repede, au fost ceva surprise la mine din cauza tensiunii, imi scazuse la 8, dar Dumnezeu a fost cu mine si nu s-a intamplat nimic grav, ma simt bine dupa operatie, chiar si acum mai merg la dansul la control ginecologic, am incredere in dansul, il recomand oricui, ptr. ca este un medic deosebit ca profesie, ca om.

Dr. Tanase Eugen
De Monica pe 12 Octombrie 2012

Am nascut o minunatie de baietel cu ajutorul d-lui doctor, a fost singurul care mi-a recomandat sa pastrez sarcina, chiar daca presupune riscuri.

Un doctor si un om
De Felice2010 pe 11 August 2012

Datorita acestui domn dr de o mare calitate umana si profesinala am o minune de fetita de aproape 2 ani jumatate. Aceasta se intampla cand spitalul era declarat unitate non grata din cauza scandalului cu soprana. M-a luat la 6 luni jumatate, nu a comentat ca sarcina e avansata etc. Cand am trecut prin cea mai cumplita drama posibila unei mame (am pierdut al 2 lea bebe) a facut tot ce e omeneste posibil sa-mi atenueze durerea, macar fizic, psihic a fost mai greu. Ii multumesc din suflet pentru ca a stiut sa fie alaturi de mine intr-un mod delicat, calm, mereu and discutam cu el, imi inspira incredere. Acum ca merg sa mi confirme al 3-lea bebe, sper ca impreuna sa depasim problema trombofiliei si altele inerente unei sarcini(la cat mai putine) si sa aduc pe lume un alt bebe sanatos!

Dr. Tanase Eugen
De Georgiana pe 16 Iulie 2011

Multumesc doctorului Tanase care este in primul rand un om foarte deschis de mare incredere care isi practica meseria la nivel inalt mai rar oameni ca dansul. Am avut un chist ovarian dar cu ajutorul lui am reusit sa zambesc chiar a 2 zi dupa operatie ii multumesc nespus si il recomand tuturor femeilor care iubesc sanatatea si corpul lor. Multumesc din suflet.

Dr. Tanase Eugen
De Gratiela pe 13 Mai 2011

Am nascut de 2 ori cu dr. Eugen Tanase la spitalul CF2, ambele nasteri naturale (da, naturale). Am doar cuvinte de lauda pentru dl. Tanase. La prima sarcina m-a primit la sfarsitul lunii a opta, ceea ce foarte putini medici fac. Mi-a raspuns intotdeauna la toate intrebarile, a fost intotdeauna disponibil (acum nici eu nu am sunat noaptea, cand a inceput travaliul m-am dus frumusel la spital - ora 1 noaptea - fara sa-l sun, m-a gasit dimineata acolo). Il recomand tuturor viitoarelor mamici care cauta un medic foarte bun si de incredere.

Dr. Tanase Eugen
De Adriana pe 17 August 2010

Multumesc doctorului Tanase. Tot pe dansul l-as alege: profesionist, atent, sufletist, cumsecade. Multumesc inca o data.

Contact Dr. Tanase Eugen

Adresa

Bulevardul Marasti, 63, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.316.25.23 / 021.316.25.31 / 021.316.25.32 / 021.316.25.33
Site www.spitalulcliniccf2.ro
Email contact@spitalcf2.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!