Dr. Surdulescu Iuliana
2 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Surdulescu Iuliana

Dr. Surdulescu Iuliana medic primar obstetrica - ginecologie, competente ecografie.

Dr. Surdulescu Iuliana medic primar obstetrica - ginecologie, competente ecografie.

obstetrica - ginecologie, competente ecografie

ambulatoriu - c. m. ind. obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic de Urologie Prof. Dr. Theodor Burghele

pentru informatii puteti suna la urmatorul numer de telefon: 021.410.69.10

Ai folosit serviciile Dr. Surdulescu Iuliana?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Surdulescu Iuliana
De Anne pe 04 Februarie 2011

Am nascut cu dansa in 2010 si totul a fost perfect.

Dr. Surdulescu Iuliana
De Voicu nicoleta pe 15 Mai 2010

Am nascut in 2008 cu doamna dr. Dr. Surdulescu Iuliana prin cezariana si s-a purtat nemaipomenit. Are o mana de aur. Nici nu se cunoaste operatia, in conditiile in care aveam 36 de ani, deci la o varsta destul de mare. Cand am intrat in sala de operatie mi-am dat seama ca sunt pe maini bune, era foarte stapana pe dansa. Profeseaza aceasta meserie din pasiune, nu e de acord cu avorturile, a adus pe lume mii de copii si are fotografii cu majoritatea. E foarte sociabila si se poarta foarte frumos cu pacientele. E o femeie de nota 10.

Contact Dr. Surdulescu Iuliana

Adresa

Panduri, 20, Bucuresti, Sectorul 5

Telefon 021.410.69.10
Site www.burghele.ro
Email contact@burghele.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari