Dr. Suciu Nicolae
27 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Suciu Nicolae

Dr. Suciu Nicolae medic primar obstetrica - ginecologie.

Dr. Suciu Nicolae medic primar obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

maternitatea Polizu

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.6502.047 / 021.6507.095 / 021.2125.635

Ai folosit serviciile Dr. Suciu Nicolae?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

DL profesor, un OM și doctor deosebit
De Daniela pe 18 Aprilie 2018

Am născut în februarie 2017 cu ajutorul dl doctor care m-am preluat în ianuarie, expediata fiind de cel care îmi urmărise sarcina pana atunci. Motivul: placenta praevia dupa o alta cezariana; nu a vrut sa se complice dar m-a și panicat maxim. Ce a făcut dl profesor Suciu? M-a calmat și m-a redat familiei întreaga, alaturi de fetița mea. Complicații au fost și nu eram singura, toate nașterile complicate ii erau livrate. Acest OM vine de dimineață și pleacă seara din spital, este solicitat la toate nașterile ce par a pune probleme ba vine și noaptea pt pacientele sale. Vine și în weekend neanunțat(fapt ce nu convine unor angajați). Este impulsiv? Da, poate dar este și el om. Am tot respectul pt doamn profesor.

Comentariu
De Gavrila Gela pe 08 Februarie 2018

Domnul profesor Suciu Nicolaie este cu adevarat un profesionist dedicat meseriei sale. A salvat viata multor femei carora alti medici, pe care nu-i nominalizez acum, au dat verdicte de cancer . As putea spune ca domnul profesor Suciu are un har dat de la Dumnezeu pentru a face minuni in medicina.
Respect deosebit.

O jigodie! M-a lăsat cu trauma pe viața! Un iresponsabil și un mincinos!
De Iulia pe 25 Octombrie 2016

Am fost la Sp Polizu, mi-a spus ca ma operează laparoscopic de chist ovarian, ca operația este foarte simpla. Am ieșit din operație tăiată pe burta, cu o operație clasica și fără ambele ovare!!! Adică m-a nenorocit pe viața! Nu a ținut cont ca nu am copii și ca îmi doresc copii, m-a măcelărit pur și simplu. Fără ovare nu mai pot face copii. Eu cred ca el nici nu a participat la operație și i-a lăsat pe rezidenți care nu au știut ce trebuie sa facă. Explicația a fost ca i-a fost frica sa nu fie cancer ??? însă examenul histopatologic a ieșit perfect! Chiar și proba recoltată in timpul operației a ieșit foarte bine. A fost un malpraxis îngrozitor care m-a lăsat cu traume pe viața! Pentru ca este directorul spitalului nimeni nu îndrăznea sa comenteze, însă un rezident care a fost in operație a spus pur și simplu ca ii pare rău, ca d-nul profesor a decis așa și nu cunoaște motivul. Deși in spital exista psiholog, nici măcar aceasta nu a vrut sa stea de vorba cu mine după trauma, pe motiv ca-i interzice managerul spitalului, adică jigodia de prof. univ. dr. Suciu

Evitați acest medic
De Anonima pe 28 August 2016

La 23 ani am născut o fetiță prin cezariana. .operația efectuata de dr. Suciu,a fost macelareasca...parcă eram cusută cu sârma ,ca cei omorâți la Timișoara la Revoluție 1989 . Operație strâmbă,neagra,groasa cât degetul cel mic,din toate cusăturile ieșea puroi..și acum, după 20 de ani, arata îngrozitor. Vedeam și eu,alte fete,din salonul vecin,operate de alți doctori, cu o tăietură fina,orizontala, nici nu se distingea și aveau 2 zile de la naștere. Eu eram prea "varza" sa ma pot revolta si eram multumita ca e bine copilul. ..
țipa pe holuri ca un descreierat, le jignea pe mămicile mai grăsute, îl știau toate asistentele de frica.
Afla domnule, ca a fost un lucru bun ca nu ne am mai întâlnit, altfel erai pasibil de o bătaie pana te cocoșam. .credeam ca fac parte din excepții, dar e plin net-ul de comentarii negative despre cum trateaza pacientele acest doctor ciubucar. Ramai cu banii ,amărâtule! Săracule! !!

programare luni 04.04 dupe amiaze?
De Soldan alina pe 30 Martie 2016

bune ziva
Sunt pacient cu dumnavastre. Mi-ai dat medicamente. Sunt gata să o fac laparoscopi.este posibilitate se fac o programare luni, 04/04 a fost după-amiază?
dace ieste posibilitate se respundeti la acest e-mail verog frumos cet mai repede dace puteti iev sunt plecate in franta pentru a face rezervatia la aieroport ve multumesc mult

Este genial in meseria lui
De Ana-Maria Neagu pe 08 Octombrie 2014

Despre doctorul Suciu nu pot sa spun decat ca este un mare om si un profesionist desavarsit. Eu am avut deosebita placere sa nasc doi copii minunati, supravegheate de la inceput pana la sfarsit de dumnealui, si totul a decurs foarte bine. Nu stiu ce tot se plang unele doamne de conditiile oferite la cabinetul particular. Eu il consider curat si decent. Unde va duceti la hotel de 5 stele? Si daca ar fi asa, ce ar trebui sa ne intereseze priceperea, experienta si sfaturile bune ale domnului doctor sau o poleiala de aur care sa ne ia ochii si problemele noastre nerezolvate?

Asa cum a spus o doamna mai sus ca a fost doctorul care i-a spus de ce sufera, am intalnit paciente care nu stiau cum sa ii multumeasca ca au reusit dupa multe eforturi si pe la alti medici sa aiba copii, altele au avut sansa sa le salveze copiii fiindca avea 3, etc. Eu il apreciez pentru ceea ce este ca om si medic, dar mai presus de toate in meseria pe care o practica il consider un Geniu.

Dr. Suciu Nicolae
De Flori pe 12 Octombrie 2013

Este mizerabil, la fel ca si cabinetul unde isi trateaza pacientele pe banda rulanta, ca pe animale. Era sa ma nenoroceasca atat pe mine cat si pe copilul meu. Nu as mai merge la el la consultatie nici pentru toti banii pe care i-am pompat la el la cabinet in 9 luni. Nu mi-a recomandat nicio analiza in timpul sarcinii, m-a pus sa iau Utrogestan si acid folic toata sarcina. Cand le-am intrerupt in luna a 7-a, am citit si eu prospectele, a inceput sa urle ca "ce stiu eu, sa le iau in continuare!". Aveam 42 saptamini de sarcina, copil de 4 kg la ecograf, cu cordonul in jurul gatului si a plecat in delegatie timp de o saptamana, lasandu-ma cu rezidentul, "ca nasc eu!". Oribil! M-am externat pe semnatura si am nascut (cezariana) la alt spitat.

Un doctor specialist extraordinar
De CAMELIA pe 09 Iulie 2013

Sunt pacienta dr. Suciu de peste 30 de ani, este un doctor extraordinar, fiica mea si nora mea au nascut cu el, rudele mele toate au fost la dansul, pe colegele mele de serviciu le-a ajutat, este un ardelean de suflet, un om extraordinar si un profesionist desavarsit, nu am decat cuvinte de multumire la adresa dansului.

Dr. Suciu Nicolae
De Georgiana pe 02 Iulie 2013

Fara prea multe comentarii si cu cea mai mare sinceritate era sa ma nenoroceasca pe viata!
Cabinetul este o mare porcarie cu igiena minima si fara intimitate - adica in cabinet se intra cate 2-3 paciente de genul - una este pe masa la consult, alta se pregateste iar alteia care sta pe scaun la biroul dansului i se iau datele. Ecografia transvaginala mi s-a facut cu o punga pusa pe aparat, deci punga, nu manusa, sau altceva ce se foloseste, prezervativ...etc! Mi-a vorbit mizerabil si m-a jignit ca am ramas cu burta de la nastere, nu pot sa spun cuvintele, oricum eu pierdusem o sarcina si nu aveam nevoie de critici si vb urate sau jigniri! Despre pret, foarte scump si la particular si la spital, oriunde!
Imi pare rau sa spun, dar numele de Profesor si Director nu se vede in comportamentul dansului, iar profesional, lasa de dorit, nu-si mai da interesul, se joaca cu sanatatea si uneori chiar viata pacientelor! Pacat si rusine!

Excelent
De ALINA MARIA ILARION pe 14 Aprilie 2013

Un doctor deosebit. Il cunosc de 22 de ani.

Contact Dr. Suciu Nicolae

Adresa

Gheorghe Polizu, 40, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Acces Metrou Gara de Nord iesirea Gh. Polizu si Piata Victoriei
Tramvai: 24, 20
Troleibuz: 65, 79, 86, 97
Telefon 021.6502.047 / 021.6507.095 / 021.2125.635
Email sala_nasteri@polizu.ro
neonatologie@polizu.ro
office@polizu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!