Dr. Strajean Dan Florin
13 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Strajean Dan Florin

Dr. Strajean Dan Florin medic primar obstetrica ginecologie, doctor in stiinte medicale, absolvent a cursurilor de perfectionare postuniversitara in colposcopie, senologie, planing familial si endoscopie ginecologica, competente in ecografie obstetricala si ginecologica.

Dr. Strajean Dan Florin medic primar obstetrica ginecologie, doctor in stiinte medicale, absolvent a cursurilor de perfectionare postuniversitara in colposcopie, senologie, planing familial si endoscopie ginecologica, competente in ecografie obstetricala si ginecologica.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie I

Spitalul Universitar de Urgenta Elias

pentru detalii puteti suna la numarul de telefon: 021.316.16.00

Ai folosit serviciile Dr. Strajean Dan Florin?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Super medic !
De Alin pe 15 Martie 2018

Recomand cu incredere si fara ezitare !

Strajeanu Măcelaru
De Florins pe 23 Februarie 2018

Multe experiente neplăcute trăite de către familia mea "datorita" acestui "Domn'doctor". Procedurile incomplete(confirmate nu de unul, ci de 7 dr specialisti si primari)si facute fără niciun fel de analiza medicala,bazandu-se doar pe ceea ce el crede....taie, taie si iar taie. Iar când urmările sau analizele nu confirmă ceea ce el crede, devine irascibil, jigneste, tipa,înjură. Rusine....asemenea doctori îi plătim din buzunarul nostru.Nu știm de unde sa "scotocim" sa le dam si ceea ce iti cere,fără cuvinte, dar cu buzunarul halatelor largite...în speranța că vor fi umani, ca isi vor respecta jurământul pe care l-au făcut..Ca vom fi bine tratati si nu injurati sau certati daca "ne permitem"sa ne exterioriorizam durerea.
Pe naiba! ne trimit acasa făcându.ne sa credem ca ne.au facut o favoare,"vindecandu-ne",pe cand de fapt pe ei ii intereseaza doar cum sa isi mărească averea, nicidecum buna stare a pacientului.Acesta nu se numeste "doctor", sper sa nu se mai formeze asemenea dr.

0762185822
De Chioveanu Silvia pe 22 Februarie 2018

O mare dezamagire...un doctor bun dupa cum am auzit dar ``japcar`` pe fata...am pierdut prima sarcina dupa ce fusesem la el cu o luna inainte de a incerca si mi a zis ca totul e ok cu mine ...apoi mi a zis ca e posibil sa fie o sarcina extrauterina si m a chemat in fiecare saptamana si mi a facut de fiecare data eco transvaginala dar m a taxat ca si confirmare sarcina....nu recomand decat persoanelor care au bani sa arunce cu ei...

0762185822
De Chioveanu Silvia pe 18 Decembrie 2017

Am fost si eu azi la el, a fost ok intradevar un profesionist.

0762185822
De Chioveanu Silvia pe 18 Decembrie 2017

Am fost si eu azi la el, a fost ok intradevar un profesionist.

Excelent
De Burciu Andreea pe 23 Octombrie 2017

Un doctor minunat, calm , zambitor. Am facut o operatie lettz cu dansul avand o rana pe col , totul a decurs minunat , nu am avut nicio problema , nicio durere .Orice problema legata de ginocologie o poate rezolva , cel mai bun medic ! Nasa mea a nascut cu dansul si este extrem de multumita plus operatia foarte frumos lucrata dupa o sapt a inceput deja sa faca curat si toate cele . Vi l recomand cu incredere ! Este un medic de exceptie cu un suflet mare!(2017)

Extraordinar! Dr. Dan Strajean, un medic desavarsit
De Pop Carmen Adriana pe 12 Septembrie 2013

Il recomand pe Dr. Strajean in orice moment. Datorita lui avem un baietel minunat, extraordinar! Dl. Strajean m-a urmarit de la inceput, el a fost cel care ne-a ajutat sa avem acest ingeras. Ll a facut si drilling-ul ovarian pentru a putea ramane insarcinata si m-a urmarit pe parcursul nasterii la Anais/Academica, in Medicover si la spital. Un om deosebit, calm, care iti explica si il poti suna la orice ora! Cel mai important este ca a fost alaturi de noi, in toate momentele importante! Un om extraordinar!

Dr. Strajean Dan Florin
De Alina Cristina pe 14 Noiembrie 2012

Nu am nascut, dar merg pentru control, analize, ecografii uzuale de mai bine de 6 ani la dumenalui.
L-am recomandat mamei mele si tuturor prietenelor.
Un doctor pe care vi-l recomand cu drag si voua.

Super medic!
De ALEXANDRU DANIELA-LUCIA pe 23 Septembrie 2012

In urma cu aproape un an, am nascut cu domnul doctor. Un om extraordinar, poate fi chiar si un prieten adevarat. Va spun sincer ca, pana sa nasc, nu am fost niciodata internata in spital si am avut ceva emotii. Insa, din prima clipa in care l-am vazut, mi-am dat seama ca totul va fi bine cu dansul. Le voi fi recunoscatoare mereu, atat dansului, cat si intregii echipe de la spitalul Elias. Mergeti cu incredere la dansul. Rar intalnesti in ziua de azi un medic care sa iti raspunda la telefon, de fiecare data cand ai nevoie, indiferent de zi sau ora.

Dr. Strajean
De Liponico pe 09 Decembrie 2011

Un bun profesionist si medic, disponibil oricand, cred ca de consultatii la Clinica Academica Aviatorilor parca lunea si martea cu programare la: 021.222.84

Contact Dr. Strajean Dan Florin

Adresa

Bulevardul Marasesti, 17, Bucuresti, Sectorul 2

Telefon 021.316.16.00
Site www.spitalul-elias.ro
Email spitalelias@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari