Dr. Stoiculescu Elena Mirela
7 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Stoiculescu Elena Mirela

Dr. Stoiculescu Elena Mirela medic primar obstretica - ginecologie, Cabinet Obstretica Ginecologie Dr. Stoiculescu Elena Mirela, Centrul Medical Brain.

Dr. Stoiculescu Elena Mirela medic primar obstretica - ginecologie, Cabinet Obstretica Ginecologie Dr. Stoiculescu Elena Mirela, Centrul Medical Brain.

ecografie obstretica - ginecologie;
colposcopie;

obstretica - ginecologie

Cabinet Obstretica Ginecologie Dr. Stoiculescu Elena Mirela

marti - miercuri: 14:00 - 17:30;
sambata: 08:00 - 15:00;

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0247.31.47.12 / 0723.52.91.04

Ai folosit serviciile Dr. Stoiculescu Elena Mirela?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

CEL MAI BUN MEDIC GINECOLOG
De Andreea pe 05 August 2017

Am nascut cu dansa primul copil si urmeaza si al doilea este o adevarata profesionista isi face treaba . Este foarte respectuasa cu pacientii si devotata in tot ceea ce face. Pune suflet .este o doctora la care mergi cu drag si incredere ca o sa te ajute . Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si tot ce este mai bun .

Un medic de nota 10
De Aurelia Dumitru pe 15 Ianuarie 2016

D-na dr este o adevarata profesionista! Trateaza fiecare pacienta cu maximum de atentie si respect. Sunt profund recunoscatoare pentru tot ce a facut pentru mine si bebe.

MEDIC BUN
De MILOS GABRIELA pe 15 Noiembrie 2015

DOCTORA FOARTE PRICEPUTA AM FOST MULTUMITA DE INDICATIILE DOAMNEI

nu e bun
De Nguyen pe 19 Iulie 2015

am asteptat 2 ore de la ora de programare.prea mult time de astpetare

Cel mai bun medic ginecolog din Teleorman
De Stafie Cristina pe 26 Noiembrie 2011

Un medic extraordinar, si o femeie incredibila. Datorita dansei nu am nascut prematur, si am un copil sanatos. Sa-i dea Dumnezeu tot ce este mai bun. Merita.

Medic bun
De Dana calus pe 16 August 2011

Un medic de exceptie, un om de exceptie.

Dr. Stoiculescu Elena Mirela
De Badea adina pe 01 Februarie 2011

Va multumesc din suflet pentru tot ce ati facut pentru mine, si sa va dea dumnezeu sanatate. Am un copil sanatos si frumos si datorita dumneavoastra. Abia astept sa va revad cand voi relua munca. Pana atunci eu va doresc multa sanatate si tot ce va doriti! Sunteti un medic exceptional. Tineti-o tot asa!

Contact Dr. Stoiculescu Elena Mirela

Adresa

Dunarii, Teleorman, Alexandria

Telefon 0247.31.47.12 / 0723.52.91.04
Site www.cmbrain.ro
Email office@cmbrain.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari