Dr. Stoica Liscan Georgeta
18 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Stoica Liscan Georgeta

Dr. Stoica Liscan Georgeta medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Stoica Liscan Georgeta medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Euroclinic

marti: 16:00 - 20:00;
joi: 14:00 - 17:00

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon 021.200.68.00

Ai folosit serviciile Dr. Stoica Liscan Georgeta?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Doamna Dr. Liscan 10 cu felicitarii!!!
De Chiru pe 12 Februarie 2017

Doamna Doctora va doresc numai bine si rugamintea sa mai venitii si in Romania ne este dor si avem nevoie de un doctor cu foarte multa experiența ca a dumneavoastră !!!!! Va dorim multa multa sanatate alături de cei dragi!

Este un medic minunat
De Monica Clara Brand pe 20 August 2015

Mai intai de toate, doamna Liscan este OM ! Este mare lucru ca atunci cand esti insarcinata sa gasesti pe cineva ca re sa aiba rabdare sa-ti asculte temerile, aberatiile si sa raspunda fiecareia cu calm...... Nu cred ca am zile suficiente in viata ca sa ii multumesc suficient ptr ca datorita ei am avut o sarcina usoara, o nastere la fel si am nascut un copil sanatos. minunat

Liscan la Dubai
De Ana pe 20 Noiembrie 2014

NMC Specialty Hospital Abu Dhabi

Un om extraordinar
De ANA pe 01 Noiembrie 2014

Dincolo de a fi un medic bun, doamna Liscan e un om deosebit. Rar am vazut pe cineva sa aibe atata aplecare nu doar fata de tine ca pacient, ci si fata de tine ca om.

Dr.Gina Stoica-Liscan
De Sacha16ro pe 23 August 2014

Buna ziua. Stie cineva sa-mi zica la ce spital o pot gasi pe d-na Dr. Gina Stoica-Liscan in Dubai? Va multumesc anticipat!

Dr Stoica Liscan
De Alexandra pe 02 Iulie 2014

Lavinia, dr. Liscan a plecat in Dubai de anul trecut.

Unde o pot gasi pe doamna doctor?
De Lavinia pe 18 Iunie 2014

Buna,

Cum as putea da de doamna doctor? Aveti idee unde mai are consultatii? Am incercat la Regina Maria, dar se pare ca a incetat colaborarea cu ei. Am mers in trecut si este un medic excelent.

Multumesc,

Super doctor
De Moniquenoir27 pe 21 Aprilie 2014

Am nascut cu dansa in 2013. O nastere grea, dar dansa a fost langa mine si a luat decizia corecta la momentul oportun. Multumesc, doamna doctor.

Dr. Stoica Liscan Georgeta
De Joanna pe 13 Martie 2014

Este un medic foarte bun, atent si profesionist. Din pacate a plecat din tara, speram ca se va reintoarce in curand.

Pentru Anna
De Alina pe 11 Iunie 2013

La spitalul Sf. Pantelimon.

Contact Dr. Stoica Liscan Georgeta

Adresa

Calea Floreasca, 14, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.200.68.00
Site www.spitaluleuroclinic.ro
Email office@spitaluleuroclinic.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari