Dr. Stoica Corina
3 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Stoica Corina

Dr. Stoica Corina, medic specialist obstetrica - ginecologie, Regina Maria - Floreasca.

Dr. Stoica Corina, medic specialist obstetrica - ginecologie, Regina Maria - Floreasca.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Regina Maria - Floreasca

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.9268

Ai folosit serviciile Dr. Stoica Corina?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Un medic profesionist si sufletist
De Mihaela C. pe 25 Noiembrie 2016

Am fost la Dna Doctor Stoica Corina pentru confirmarea sarcinii si a fost extrem de amabila si rabdatoare, mi-a ascultat toate intrebarile, mi-a raspuns la toate nelamuririle si m-a incurajat. In ziua aceea nu aveam programare la ecografie, dar dna doctor s-a mobilizat si a rugat un coleg medic sa ne lase sa efectuam ecografia necesara cat mai repede, in aceeasi zi, astfel nu am fost nevoita sa mai astept cine stie cate ore sau zile... Pe scurt, un medic profesionist, cu un suflet mare, care isi da tot interesul pentru binele pacientului.

Numai de bine
De Andrada Predescu pe 01 Februarie 2014

O apreciez foarte mult, este un om dedicat profesiei, mama la randul ei....Dansa este singurul motiv pentru care am ales sa nasc la spitalul privat !!!

Dr. Stoica Corina
De Sereny pe 26 Iulie 2013

Buna, am fost la 2 consultatii la dna. doctor la interval de 1 luna. La prima era numai lapte si miere, mi-a explicat totul pe limbajul meu, a fost super draguta - mi se parea ca nu mai exista astfel de om pe lume, cand sa plec mi-a zis ca ma mai asteapta sa revin. datorita faptului ca dumneaei e doar la privat nu-mi permit sa nasc la ea, dar am zis a atunci cand vreau o a 2-a parere sa ma duc la ea la consultatie...nu pot sa va redau cat de ironic s-a comportat la a 2-a consultatie, n-am mai recunoscut-o. M-a luat din prima cu "Bine, ce doriti de la mine?, vad ca aveti un medic ce pot eu sa va fac? intr-o sarcina totul e relativ, iar cat despre pericole: stiati ca 15% dintre gravidele din intreaga lume mor la nastere?", etc. Sincer nu cred ca acesta este un comportament adecvat, mai ales in mediul privat. Sper din suflet sa n-o patiti nimeni din voi si cu voi sa fie "lapte si miere" cum a fost si cu mine prima data. Sarcina usoara tuturor

Contact Dr. Stoica Corina

Adresa

Axinte Uricariul, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Intrare si prin Str. Hatmanul Arbore vis a vis de Spitalul Euroclinic
Telefon 021.9268
Site www.reginamaria.ro
Email office@reginamaria.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari