Dr. Stoian Erna
7 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Stoian Erna

Dr. Stoian Erna, medic specialist obstetrica - ginecologie, Spital Sanador.

Dr. Stoian Erna, medic specialist obstetrica - ginecologie, Spital Sanador.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Spital Sanador

021.9699

Ai folosit serviciile Dr. Stoian Erna?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Recomand
De Andreea pe 25 Aprilie 2018

Dupa multe vizite pe la diferiti doctori care mai de care renumiti ca fiind foarte buni,dar care în cazul meu nu si-au dat prea mare interes, am ajuns la doamna doctor și mi s-a părut ca e ceea ce trebuie. Foarte calma și rabdatoare sa ii zic problema mea ( endometrioza pe ambele ovare) și singura dintre toți care mi-a dat analizele potrivite și o explicație pentru și de ce sa le fac. O recomand din suflet. Pare un om de nota 10

Un medic extraordinar
De Ionela pe 17 Octombrie 2017

O recomand cu placere pe dr. Stoian. Este o doctorita minunata, atasata de pacienti, implicata si foarte atenta.

Un medic minunat!
De Mădălina pe 20 Mai 2017

Am sa revin cu drag!

Așa NU
De Georgiana pe 07 Iunie 2016

Am ajuns absolut întâmplător la doamna dr.Erna Stoian pt.o inseminare artificiala. Am făcut cu ea doua IA nereușite după care nu a mai fost de găsit. Nu a mai răspuns la tel./ msg.Lipsa totala de profesionalism. Un doctor în care nu pot sa mai am încredere. Foarte dezamăgitoare experiență. Nu o recomand.

un medic exceptional
De Dana pe 25 Mai 2016

am ajuns la doamna doctor din greseala, m au luat contractiile inainte de termen si doctora mea nu mi a raspuns la telefon si
am nascut cu doamna Doctor Erna Stoian, totul a fost perfect, m a sustinut, m a linistit, a fost langa mine pe toata durata spitalizarii.
o recomand cu incredere!

un medic excelent
De Daniela b. pe 15 Ianuarie 2015

Am ajuns la doamna doctor cu o problema de infertilitate si am gasit o abordare profesionala, foarte atenta la detalii, sta si 40-60 de minute la prima consultatie. Am simtit ca am fost tratata din suflet si nu ca si o pacienta pe banda rulanta careia ii expira timpul. O recomand din tot sufletul.

Un doctor extraordinar
De Mihaela i. pe 11 Februarie 2014

Dupa ce am mers la mai multi doctori pentru ca nu puteam sa am copii am ajuns la doamna doctor Erna care a fost extraordinara si datorita ei am un baiat minunat!

Contact Dr. Stoian Erna

Adresa

Sevastopol, 9, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.9699
Site www.sanador.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari