Dr. Sticlet Doru
3 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Sticlet Doru

Dr. Sticlet Doru, medic primar obstetrica-ginecologie, Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita Nasau.

Dr. Sticlet Doru, medic primar obstetrica-ginecologie, Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita Nasau.

obstetrica-ginecologie

obstetrica-ginecologie

Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita Nasau

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon 0263.214.3901

Ai folosit serviciile Dr. Sticlet Doru?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Multumire
De Bucur lenuta pe 17 Martie 2014

Va multumesc, caci in 2003, pe 28 noiembre m-ati ajutat sa aduc pe lume pe frumosul meu copilas impreuna cu doamna asistenta Gabi. Va multumesc ca de si nu v-am facut favoruri, m-ati ajutat, iar acum va doresc multa, multa sanatate.

Cel mai bun doctor
De Florica neacsa pe 07 Ianuarie 2013

Si eu am nascut 2 copii cu domnul doctor Sticlet si am ramas placut impresionata de felul in care te trateaza, te intelege si iti vorbeste. Nu casca buzunarul dupa spaga ca altii. Mai intai sanatatea pacientei, apoi spaga. Felicitari, sanatate si ani multi sa ne traiti. Sunteti un doctor de nota 10!

Dr. Sticlet Doru
De Iustina brumar pe 30 Decembrie 2010

Multumiri domnului doctor, am nascut doi copii cu dumnealui, este aproape de sufletul pacientei datorita unei foarte bune comunicari.

Contact Dr. Sticlet Doru

Adresa

Bulevardul General Grigore Balan, 43, Bistrita-Nasaud, Bistrita

Telefon 0263.214.3901
Site www.retropc.ro
Email spital.secretariat@bn.rdsnet.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari